Автор Тема: Аспекти за първи и втори брак.  (Прочетена 139870 пъти)

fortunades

• Hero Member
  • Публикации: 818
Re: Аспекти за първи и втори брак.
« Отговор #540 -: Декември 19, 2021, 11:00:59 am »

Здравейте,

akruks, вчера коментирах с приятелката ми и тя ми сподели, че мъжът и и бившата му жена са били пред развод и са били разделени, когато са се запознали. Но си абсолютно права, каквото почукало-такова се обадило. Тя обмисля да вземе по-дълъг отпуск, защото е назначена като шеф, тъй като е ветеринарен лекар и тя ръководи целия процес във фермата.

Корея, да обмисля варианта да напусне от там, но ще е много трудно, тъй като има ръководна позиция, както споменах по-нагоре.
Това, което вчера тя ми доразказа, тъй като започнах да ровя по-надълбоко е, че всъщност тази ферма е на майка му и че тя им е била шеф. Докато той и сестра му са били тинейджъри, майка му ги взима на работа във фермата. И така майка и син, никога не са имали близки взаимоотношения, а той и е викал вместо "майко или мамо", "шефе" и до ден днешен не се обръща към нея нито по име, нито с майко. Като мъжът й, изобщо не е искал да поема семейния бизнес, защото не е негова мечта, а трябва да следва родовата система и карма. Реално той не е имал избор, ами му е било наложено. И в моята приятелка, той в момента вижда майка си, тъй като тя изисква от персонала много, а той е по-мекошав. За мен лично, този човек има проблем с майка си и с това, че си избира жени, които са точно копие на майка си.
Отделно бяга от отговорност, особено при възпитанието на синът им. От както момчето им е станало на 1 година, са започнали спорове относно възпитанието на детето.
Люба,
Въпросът е този, дали нещата имат положителен развой или отрицателен.
Тя търси отговори, тъй като все пак имат дете и не желае това да оказва влияние върху детето.
Но според нея е хубаво да се отдалечи за известно време и може би започва да накланя везните към развод.
И аз мисля, че неговата сегашна връзка не е нещо сериозно, защото се оказва, че тази нова жена, също има дете колкото неговия син и че има и най-вероятно и мъж. Като мъжът на приятелката ми, изобщо не се крие от никой и парадира с новата си връзка. Предполагам, че като мине периода на ретро Венерата и Меркурий, нещата ще се изяснят.

starinthenightsky,
Да ти кажа честно, не съм учудена че стават така нещата.
Моята приятелка много изневеряваше на първият си сериозен приятел и аз постоянно я прикривах.
После изневеряваше на втория с първия и беше голям "купон".
Отделно да-златотърсачка е и едва ли не, мисля че кармата тук много яко си е задействала събитията.
Винаги е харесвала по-възрастни мъже с финансови възможности, но този път според мен събитията си показват ситуацията.

И накрая се оказва, че моята приятелка и новата му приятелка, са били на една и съща възраст 27г,когато започват взаимоотношения с него. Новата е 94набор..
Може би, ще си търси щастието другаде. Надявам се да е осъзнала че е нужно да промени изискванията си за финансовите възможности и да се оправя сама. Не е тъпа, напротив-хитруша е и е интелигентна. Но много властна личност и добре че аз с моя Марс в Телец съм много търпелива.

Честит празник-днес е Игнажден!

Поздрави!

Реалността е просто една прекалено упорита илюзия.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #541 -: Декември 19, 2021, 11:51:33 am »

Поздрави!
Игнажден е на 20 декември, а днес е Никулден по стар стил

fortunades

• Hero Member
« Отговор #542 -: Декември 19, 2021, 11:54:48 am »

Поздрави!
Игнажден е на 20 декември, а днес е Никулден по стар стил

Тотално съм изтрещяла!
Нищо, аз предварително поздравявам!

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #543 -: Декември 19, 2021, 12:55:58 pm »

Здравейте,

akruks, вчера коментирах с приятелката ми и тя ми сподели, че мъжът и и бившата му жена са били пред развод и са били разделени, когато са се запознали. Но си абсолютно права, каквото почукало-такова се обадило. Тя обмисля да вземе по-дълъг отпуск, защото е назначена като шеф, тъй като е ветеринарен лекар и тя ръководи целия процес във фермата.

Корея, да обмисля варианта да напусне от там, но ще е много трудно, тъй като има ръководна позиция, както споменах по-нагоре.
Това, което вчера тя ми доразказа, тъй като започнах да ровя по-надълбоко е, че всъщност тази ферма е на майка му и че тя им е била шеф. Докато той и сестра му са били тинейджъри, майка му ги взима на работа във фермата. И така майка и син, никога не са имали близки взаимоотношения, а той и е викал вместо "майко или мамо", "шефе" и до ден днешен не се обръща към нея нито по име, нито с майко. Като мъжът й, изобщо не е искал да поема семейния бизнес, защото не е негова мечта, а трябва да следва родовата система и карма. Реално той не е имал избор, ами му е било наложено. И в моята приятелка, той в момента вижда майка си, тъй като тя изисква от персонала много, а той е по-мекошав. За мен лично, този човек има проблем с майка си и с това, че си избира жени, които са точно копие на майка си.
Отделно бяга от отговорност, особено при възпитанието на синът им. От както момчето им е станало на 1 година, са започнали спорове относно възпитанието на детето.
Люба,
Въпросът е този, дали нещата имат положителен развой или отрицателен.
Тя търси отговори, тъй като все пак имат дете и не желае това да оказва влияние върху детето.
Но според нея е хубаво да се отдалечи за известно време и може би започва да накланя везните към развод.
И аз мисля, че неговата сегашна връзка не е нещо сериозно, защото се оказва, че тази нова жена, също има дете колкото неговия син и че има и най-вероятно и мъж. Като мъжът на приятелката ми, изобщо не се крие от никой и парадира с новата си връзка. Предполагам, че като мине периода на ретро Венерата и Меркурий, нещата ще се изяснят.

starinthenightsky,
Да ти кажа честно, не съм учудена че стават така нещата.
Моята приятелка много изневеряваше на първият си сериозен приятел и аз постоянно я прикривах.
После изневеряваше на втория с първия и беше голям "купон".
Отделно да-златотърсачка е и едва ли не, мисля че кармата тук много яко си е задействала събитията.
Винаги е харесвала по-възрастни мъже с финансови възможности, но този път според мен събитията си показват ситуацията.

И накрая се оказва, че моята приятелка и новата му приятелка, са били на една и съща възраст 27г,когато започват взаимоотношения с него. Новата е 94набор..
Може би, ще си търси щастието другаде. Надявам се да е осъзнала че е нужно да промени изискванията си за финансовите възможности и да се оправя сама. Не е тъпа, напротив-хитруша е и е интелигентна. Но много властна личност и добре че аз с моя Марс в Телец съм много търпелива.

Поздрави!
Мерси!Баща ми празнува само Свети Паралия.Всеки месец е.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4577
« Отговор #544 -: Декември 19, 2021, 01:41:42 pm »
Май масово объркахте буркана с меродийката с марихуанката на баба. :D

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #545 -: Декември 21, 2021, 06:15:04 am »
Тези дни Рени писа за "епохата, в която живеем". В тази връзка понятията за брак много се размиха, главен виновник е транзитът на Плутон през Стрелец с ясно влияние върху всички с Плутон във Везни и нататък.
Може би просто вече трябва да гледа у7 и 7 дом и оттам да се отчита дали нативът е склонен към незадържане на партньор и дали такава му е съдбата или напротив.
То просто вече не е проблемно жена да има буквално 40 партньора за две петилетки. Да, те явно са някакви транзитни, но са отражение на у7 и 7 дом.
Мъж живее 12-14 години без граждански брак, но с дете, след раздялата от 5-7 години поддържа връзка с една и съща без съжителство, в кой "брак" е?
Друг прекарва 5 години с жена, за която прави всичко, после 7 се "мъчи" с друга. Пак не е ясно в кой брак е.
И всъщност дали понятието за брак не е личното усещане в случая, доколко нативът отдава значение на връзката. А май това става ясно на предсмъртния одър, дотогава все не се знае заради "епохата".

fortunades

• Hero Member
« Отговор #546 -: Декември 21, 2021, 10:57:17 am »
Май масово объркахте буркана с меродийката с марихуанката на баба. :D

Ребека,

Аз си признавам, че в момента съм подложана под стрес и малко бъркам дните :)
Но да добавя нещо за Игнажден, което взех от нета:
"Игнажден е!
Поверието е, който първи влезе в дома ти - такава ще ти бъде годината.
Сутринта излязох и пак влязох в нас.
И така 365 дни доброта, красота и
скромност . 😎"
 :-*

Тези дни Рени писа за "епохата, в която живеем". В тази връзка понятията за брак много се размиха, главен виновник е транзитът на Плутон през Стрелец с ясно влияние върху всички с Плутон във Везни и нататък.
Може би просто вече трябва да гледа у7 и 7 дом и оттам да се отчита дали нативът е склонен към незадържане на партньор и дали такава му е съдбата или напротив.
То просто вече не е проблемно жена да има буквално 40 партньора за две петилетки. Да, те явно са някакви транзитни, но са отражение на у7 и 7 дом.
Мъж живее 12-14 години без граждански брак, но с дете, след раздялата от 5-7 години поддържа връзка с една и съща без съжителство, в кой "брак" е?
Друг прекарва 5 години с жена, за която прави всичко, после 7 се "мъчи" с друга. Пак не е ясно в кой брак е.
И всъщност дали понятието за брак не е личното усещане в случая, доколко нативът отдава значение на връзката. А май това става ясно на предсмъртния одър, дотогава все не се знае заради "епохата".

Люба,
Аз съм имам Стрелец на К7, заедно със Сатурн и Уран там и бях посъветвана да сключа брак след 30г възраст, така и направих. За мен бракът е важна стъпка, освен подписа ние имаме и църковен брак, който в никакъв случай не беше наложен от мен, а съпругът ми пожела сам да имаме. Както каза отеца - горе на небето се сключват браковете. Преди многоо много години е имало само църковен брак, после е бил забранен, сега и двата варианта са позволени.
В момента разбирам за много мои бивши съученици, които от скоро имат дете/деца са разделени или разведени. Мога да кажа, че процента е вече 75-80%.
« Последна редакция: Декември 21, 2021, 11:02:19 am от fortunades »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #547 -: Декември 21, 2021, 12:34:47 pm »
Фортунадес, да бъдем реалисти....за доброта и красота не съм сигурна, но за скромността ти! Евала. 😁

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #548 -: Декември 21, 2021, 04:04:39 pm »
Нали скромността краси човека...пък някои сме толкова хубави, че няма нужда да сме скромни :D
Frankly, my dear, I don't give a damn.

starinthenightsky

• Hero Member
  • Публикации: 1640
    • Beauty explorer
« Отговор #549 -: Декември 21, 2021, 04:26:14 pm »
Автентичното краси човека. За някои това може да е скромността, за други пък напротив.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #550 -: Декември 21, 2021, 04:27:45 pm »
Уран Везни, в този знак, Сатурн и Венера имат достойнства, края на 60-те години, сексуална революция. "Капут"традиционен  брак.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Yaya

• Hero Member
  • Публикации: 1607
« Отговор #551 -: Декември 22, 2021, 03:21:35 am »
Аз имам У7 Марс в 10д. Разведена съм. В натала Марс е и в каре с Уран, освен тригона с Луна и Нептун.
Имам втора връзка, съжителство. Броя я по 9д - Близнаци на К9 и заключен Рак.
Интересното е, че на К11 ми е Дева, със Сатурн там.
Меркурий ми е в 6д, в опозиция с Юпитер, и двата ретроградни.
Сигнификаторът на брака Слънце за жена ми е в точен куинконс с Марс. Трябва да правя компромиси. Не ми се получава с Марс каре Уран.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Сафо

• Hero Member
« Отговор #552 -: Декември 22, 2021, 06:01:42 am »
Yaya,Луна и Венера в 7ми също.Може би описват връзките.Приятелят ти разведен ли е?Има ли деца?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #553 -: Декември 22, 2021, 12:12:14 pm »
Аз имам У7 Марс в 10д. Разведена съм. В натала Марс е и в каре с Уран, освен тригона с Луна и Нептун.
Имам втора връзка, съжителство. Броя я по 9д - Близнаци на К9 и заключен Рак.
ЯЯ, имаш сходящ квадрат между Венера У1 и Марс У7, бракът се е разпаднал.
Вторият брак е по 11д. и ще е успешен- Венера У1 в секстил с Меркурий У11
« Последна редакция: Декември 22, 2021, 12:14:02 pm от akruks »

fortunades

• Hero Member
« Отговор #554 -: Декември 22, 2021, 06:40:22 pm »
Аз имам полу-секстил между Меркурий У1 и Юпитер У7. Предполагам, че ще е като секстила-лекота,  хармония.
Както и Слънце съвпад с Юпитер У7.
Когато У1 и У7 са в точен квадрат, но У1 е Нептун, предполагам че Нептун дава измами или "слепота" по отношение на брака, илюзия?
 :-*