Автор Тема: Аспекти за първи и втори брак.  (Прочетена 139927 пъти)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
Re: Аспекти за първи и втори брак.
« Отговор #120 -: Юли 28, 2014, 02:27:41 am »
Здравейте,
Моля, ако някой има възможност и време, за това дали ще сключа брак през живота си и кога ще се случи това? Аз съм гадател, но ми е трудно, а и не толкова обиктивно да разчитам собствената си съдба! Мога да помогна на хората, които имат нужда с гледане в бъдещето. Но, моля ако някои има желание да помогне с разчитане на моята карта! Ето и моите данни: Николай Георгиев, 02.03.1993, час на раждане: 13:10, в гр. Провадия, обл. Варна. Благодаря предварително!!!
Здравейте, не ви ли е рано за брак, на 21? В Натални карти е по-добре да си отправите питането.
Погледнах картата, няма опция да не сключите брак, дори с усилия от ваша страна може и да е траен.
Вие самият имате някои вътрешни противоречия като характер, както повечето хора, но с времето може да ги промените. В момента планетните конфигурации повтарят част от вродените ви заложени неща.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #121 -: Юли 28, 2014, 03:07:39 am »
Здравейте,
Моля, ако някой има възможност и време, за това дали ще сключа брак през живота си и кога ще се случи това? Аз съм гадател, но ми е трудно, а и не толкова обиктивно да разчитам собствената си съдба! Мога да помогна на хората, които имат нужда с гледане в бъдещето. Но, моля ако някои има желание да помогне с разчитане на моята карта! Ето и моите данни: Николай Георгиев, 02.03.1993, час на раждане: 13:10, в гр. Провадия, обл. Варна. Благодаря предварително!!!
Нямаш проблем с това да сключиш брак- Луната У1 е в схорящ тригон със Сатурн У7- с този аспект може да те привличат по-зрели жени. Имаш Уран У7 в съвпад с ДСЦ- ще те привличат необичайни партньори и приятели, любов от пръв поглед, която лесно може да приключи, от друга страна Нептун в 7д в съвпад с ДСЦ те прави състрадателен към нуждите на партньора

Tarotflavour

• Гост
« Отговор #122 -: Юли 28, 2014, 01:02:10 pm »
Благодаря, ви много! Енигма, исках да разбера като цяло, предполагам, че няма да сключа брак на 21. Попитах, защото имах едни опасения, които според вас не са основателни! Акрукс - благодаря много! Стар, точно в общи линии исках да разбера, ясно ми е, че никой няма да се заеме, да ми направи пълна астрологична прогноза. А защо мислиш, че гадаенето не е интелектуален труд, и не изисква полагането на много труд, както за обучение, така и за практика, а и време?! Само да отбележа, че съм таролог, нумеролог, радиестезист и медиум!

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #123 -: Юли 28, 2014, 01:06:34 pm »
taroflavour, може ли да ти пробвам медиумните способности?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #124 -: Юли 28, 2014, 01:17:40 pm »
А защо мислиш, че гадаенето не е интелектуален труд, и не изисква полагането на много труд, както за обучение, така и за практика, а и време?! Само да отбележа, че съм таролог, нумеролог, радиестезист и медиум!
Е, то да си медиум не се учи, това си е даденост, която ме остави без шофьорска книжка  :012: Между другото снощи, докато ти преглеждах хороскопа видях разположението на Луната ти, за което пише да избягваш боравенето с хипноза, но не ти го написах, нали питаше конкретно за бракуване  :)

Щом си радиестезист помогни в търсенето брата на наш Весо  :17:

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #125 -: Юли 28, 2014, 01:39:45 pm »
Благодаря, ви много! Енигма, исках да разбера като цяло, предполагам, че няма да сключа брак на 21. Попитах, защото имах едни опасения, които според вас не са основателни! Акрукс - благодаря много! Стар, точно в общи линии исках да разбера, ясно ми е, че никой няма да се заеме, да ми направи пълна астрологична прогноза. А защо мислиш, че гадаенето не е интелектуален труд, и не изисква полагането на много труд, както за обучение, така и за практика, а и време?! Само да отбележа, че съм таролог, нумеролог, радиестезист и медиум!
Можеш да се включиш в темите по твоята специалност.
Някои/нещо от гадаенето ти е подсказало за трудности с Брака? Ти самият имаш някой чепати неща в характера, което обаче дава сила на Рибата, спасява я от безличие. Има раздел за такива карти.
Доколкото знам, тук във този форуми не се толерира ползването му като справочник. В други такива формати се е превърнало в говорилня, ако човек остави някакво присъствие, даде Ов, шансът за отговор е по-голям. Трябва взаимен обмен да има.
Иначе, всеки труд е ценен, така че-разбираш какво имам предвид, надявам се. ;)

Tarotflavour

• Гост
« Отговор #126 -: Юли 28, 2014, 01:40:58 pm »
Знам за случая, и доста съм помогнал! Той може да сподели, но мисла, че пътува сега...Разбира се знам за какво говориш, Енигма. За тези, които ми отговориха, моля да ми напишат лично с въпроси, които имат. Папи, медиум способностите, се използват при необходимост, какъвто е случая със Стефан!
« Последна редакция: Юли 28, 2014, 01:43:41 pm от Tarotflavour »

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #127 -: Юли 28, 2014, 10:19:48 pm »
Моля, ако някой има възможност и време, за това дали ще сключа брак през живота си и кога ще се случи това?

Като цяло не виждам пречки да имаш брак и да създадеш семейство.

На 21 не е ли твърде рано?  :)

Догодина не е изключено да се увлечеш по някоя госпожица, но тази връзка ще е основана на страстта и ако завърши с брак, ще е от онези, за които казват "дойде сляпата неделя".  ;D

Вероятност да сключиш брак според мен ти се дава докъм 30-годишна възраст. Не знам дали ти се чака дотогава, но тогава се предполага най-голяма вероятност да се обвържеш с човек, който ти е отреден от съдбата за половинка.

При всички положения, независимо кога смяташ да се обвързваш, с бъдещата ти половинка може да имате някаква разлика в произхода, отношенията ви като цяло могат да имат малко по-сложен и комплексен характер, а може би няма да съвпадат с класическата представа за "семейна идилия" и "спокойно гнезденце". Има някакво противоречие у теб - от една страна да търсиш хармония и уединение, да ставаш свръхчувствителен към външни дразнители, а от друга страна да имаш нужда от динамични и интензивни отношения. Независимо от всичко имаш шанс да намериш баланс, ако положиш съзнателни усилия.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Happy58

• Гост
« Отговор #128 -: Юли 29, 2014, 08:39:32 am »
Здравейте,

Ти си човек, който има нужда от партньорство - не се чувстваш добре сам. От миналата година си в период, в който вдъхновението и страстта излизат на преден план, но във вид да искаш да "грееш", което не си пасва много с характера ти. Затова няма да ти е лесно и едва ли ще създадеш трайна връзка до твоята 27-год. След това вече нещата се променят и можеш да създадеш и семейство - имаш много добър период до 36-год. Ще е добре да го използваш. Леко указание - жената може да е чужденка, или българка с някаква чужда кръв, или пък живееща в чужбина. 

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #129 -: Юли 29, 2014, 11:31:21 am »
Затова няма да ти е лесно и едва ли ще създадеш трайна връзка до твоята 27-год. След това вече нещата се променят и можеш да създадеш и семейство - имаш много добър период до 36-год. Ще е добре да го използваш. Леко указание - жената може да е чужденка, или българка с някаква чужда кръв, или пък живееща в чужбина.

Хепи, и астрологично видях такава тенденция. Възможност за брак може да има на около 30-годишна възраст, след 27-28 нататък. Половинката може да идва от друга среда, с нещо да се различава. Ако се гледа по ведическата система, това ще е брак, основан на любовта, силното привличане, а не брак, в който е спазена традицията. Дори може да напусне родния си град заедно със съпругата или да я срещне извън него, на друго място.

Happy58

• Гост
« Отговор #130 -: Юли 29, 2014, 11:56:23 am »
Хепи, и астрологично видях такава тенденция. Възможност за брак може да има на около 30-годишна възраст, след 27-28 нататък. Половинката може да идва от друга среда, с нещо да се различава. Ако се гледа по ведическата система, това ще е брак, основан на любовта, силното привличане, а не брак, в който е спазена традицията. Дори може да напусне родния си град заедно със съпругата или да я срещне извън него, на друго място.

Приятно е, когато две системи дават подобна информация :)
По това време всичко ще му се случва внезапно :), без план и това много няма да му харесва, но ..... това е положението - сега поне знае и ще бъде подготвен и предупреден :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #131 -: Юли 29, 2014, 02:18:42 pm »
Аз имам ли аспекти за първи брак  в натала си и кои са те  евентуално ? За втори ,нямам питане. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #132 -: Юли 29, 2014, 02:22:09 pm »
Трудно, но не е невъзможно.

Рени, мисля че при теб въпросът е дали ти е нужен, а не дали ще се случи.  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #133 -: Юли 29, 2014, 02:36:25 pm »
Трудно, но не е невъзможно.

Рени, мисля че при теб въпросът е дали ти е нужен, а не дали ще се случи.  :)

:)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #134 -: Юли 29, 2014, 02:43:20 pm »
Към Рени

Вече съм споменавала - при теб във ведическата карта по-проблематично е поставено Венера, не Луната.

Сетих се за един друг случай, жена с Венера, Марс и Сатурн в Козирог в 6 дом - брак с военен, не го чувства много близък, нямат общи деца.

А ти си с ретро Венера в съвпад със Сатурн в 6 дом, в марсов знак, при това имаш и силно поставен Марс в първи дом (дава аспект на отсрещния 7ми) - за такива жени казват, че остават "неомъжени" и в брака. Но зависи какво очакваш от брака в крайна сметка. Щом си наясно с очакванията си - от какво би и от какво не би се "лишила" в името на такова съвместно съжителство, имаш зелена светлина. А мъже, както вече съм казвала, не би трябвало да са липсвали в обкръжението ти, вкл. и интерес към теб от тяхна страна.