Четох, че Меркурий не се броял, та тогава Слънцето ми прави аспект със Сатурн, значи би трябвало да имам 1 брак. Като дойде време за женене ще кажа дали работи или не :012: А сега погледнах имам и квадратура с Плутон, тя брои ли се?
при мен не важи правилото на ръшман. в този случай марс у7 ли да гледам, въпреки, че е дневно раждането?
Не, само Слънце - но имай предвид, че това са само възможностите - а ние как ще ги отработим си е отделна работа. И аз имам аспекти, но брак нямам - но пък възможности имаше - някакви такива криви
Сега погледнах картата на баща ми, че му знам часа. Значи той има 2 аспекта, единият е квадратура с Юпитер-разведоха се с майка ми и тригон с Плутон заживя с една жена, брак нямаха, но живееха заедно, след което се разделиха.
Това важи само за жените.При мъжете се гледат аспектите на Луната до напускане на знака ,което в твоя случай е невъзможно ,защото нямаш точен час,а Луната се движи много бързо.
Зара, предпоставките май са повечко пък и дали съвпада точно така ще се прояви ... ще успее ли точно този Сатурн да удържи положението.
За статистиката ти:Имам любовни синастрии,в които съм участвала и в които негов Сатурн съвпада с моя Венера.Раздели има.В момента също участвам в такава дългогодишна синастрия.
За сега държи. Ще видим при опозицията на Ураните какво ще стане. И в картата на жената има активация на карето У1/У7. Та се чудя кога ще избухне чудото на чудесата.
Една карта от мен, която ми изглежда доста противоречива по отношение на развод. Не знам как да я тълкувам, хем ми се виждат възможности, хем тоя съвпад Сатурн/Венера не пуска.