Автор Тема: Аспекти за първи и втори брак.  (Прочетена 140032 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Аспекти за първи и втори брак.
« Отговор #405 -: Юни 02, 2015, 11:21:11 am »
Мда, напоследък много го чувам това нещо да оставя нещата в ръцете на съдбата и да спра да си гледам. Само че е трудно, особено в момент, когато се появи някой в живота ми и изчезне внезапно , след като аз се влюбя до уши. И за това си гледам, щото ми писна сърцето ми да бива разбито с всяко сериозно влюбване, което се случва на 2-3 години. Напоследък всички ми го казват. Явно трябва да оставя нещата.
Но астрологията ме привлича така или иначе, така че може малко тромаво да почвам, но бавно ще си я уча.
Благодаря Happy58  :58:

P.S. Хиромантията също е изключителна наука.

няма нищо лошо да си учиш астрологията - тя в някакъв аспект пасва на 11. Просто не се "прилепвай" към това, което се случва, защото не се знае, каква е идеята на Вселената. Знам, че е много трудно това да се приеме, но някои хора имат периоди (а други цял живот), в които не им е дадено да контролират живота си - вместо това, случващото се е с цел, да се научат на смирение, да се доверят на по-висшата сила.

Това, което съм маркирала, е точно описание на цифрите, в които си :)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #406 -: Юни 02, 2015, 12:00:55 pm »
Иначе видях че по ведическата астрология се гледа 11 дом за втори брак, но аз съм направила карта по европейската, та си гледах по нея. Все пак утре ще разгледам материали от Рашман  :)
Видяла съм, че картата не е ведическа, а класическа, а Ръшман е написала това за 11д. според нейни дългогодишни наблюдение в картите на нейни клиенти, които е тълкувала по методите на западна, класическа Астрология. С ведическата не съм наясно, а неща, които не знам и не разбирам, не коментирам. Приятно четене и разшифроване на коментара ми!

Entice

• Full Member
  • Публикации: 119
  • Аз живея, а не злобея !
« Отговор #407 -: Юни 02, 2015, 01:04:24 pm »
Коя черта гледаш за брак? Тази под кутрето?

Тери, тези черти указват наистина браковете, обаче на линията на живота са описани всички влюбвания даже. Гледам клиповете на Шветанк и дори си поръчах гледане при него. Днес получих видеоклипа с моето гледане - няма такава точност просто. Но така и не ми е говорил за брака, та ще видя какво ще каже за моите линии.  Ето линк към клиповете му:

https://www.youtube.com/user/shwetankll

и един който показва пак чертите, които се гледат за брак:

https://www.youtube.com/watch?v=OhJceJcP8Gw

Акрукс и Хепи, много много благодаря за вниманието, по някакъв начин се успокоих от думите ви. Периодично се бъгвам, но ще се надявам да устоя докато се появи човека. Иначе точно смирението виждам че се тренира у мен с тези уроци, но още има за дялкане. Навеждането на главата и бунтовническия ми дух също. Но просто в моментите, когато имам крещяща нужда от човек, от щастие тогава откачам и се захващахм с другите методи на гледане, които не са ми познати чак до там.

П.С. Колосална грешка с името на авторката Ръшман, както и пола й, от моя страна  :lol_hitting:

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #408 -: Юни 02, 2015, 01:07:23 pm »
Благодаря!
Frankly, my dear, I don't give a damn.

simona

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 53
« Отговор #409 -: Август 05, 2015, 01:06:07 am »
Здравейте,
Преди време публикувах в темата със синастриите карта на връзка на сестра ми, но за съжаление нещата между тях не се получиха. Бях питала и за това дали изобщо има заложено в картата да има съжителство с мъж.
Онзи ден разговаряхме с нея и въпреки, че за пред всички слага маска за много силна, ми сподели, че и е много самотно и тъжно от това, че няма партнжор до себе си.
Има ли шанс по карата да се случи в обозримо бъдеще?

akruks

• Hero Member
« Отговор #410 -: Август 05, 2015, 03:50:03 am »
Здравейте,
Преди време публикувах в темата със синастриите карта на връзка на сестра ми, но за съжаление нещата между тях не се получиха.
Има ли шанс по карата да се случи в обозримо бъдеще?
Жалко, че не са се получили нещата с партньора ѝ, а ако може да подмениш приложената карта с такава с дирекции, за да се види какво се случва в нейната карта.

simona

• Jr. Member
  • **
« Отговор #411 -: Август 05, 2015, 07:44:52 am »
Жалко, че не са се получили нещата с партньора ѝ, а ако може да подмениш приложената карта с такава с дирекции, за да се види какво се случва в нейната карта.

Благодаря, Akruks!

Ето я картата и:

Happy58

• Гост
« Отговор #412 -: Август 05, 2015, 09:00:14 am »
Благодаря, Akruks!

Ето я картата и:

Симона, не знам какво сме писали за синастрията й, но картата й показва неуспешната връзка. Прогресивната й Луна минава 4 дом - това е по-скоро време да намери себе си, своята емоционална сигурност, сама, а не чрез някой друг. Догодина ще влезе в 5 дом и тогава вече романтичните отношения ще излезнат на преден план.
При дирекциите - дир Юпитер, У5, прави квадрат с оста 5/11, дир К5 съвпад нат К6 - всичко това говори за проблематични романтични изживявания.
Транзитите - тр Плутон е все още в 5 дом - иска трансформация на отношението й към любовта - така, както я е карала досега, няма да стане. И той догодина напуска 5 дом като в същото време прави аспект с оста 1/7 дом и секстил с У7 - ще има възможност за връзка, която ще промени коренно ситуацията. Тр Юпитер, У5, в момента й върви през 1 дом - нормално е да я занимава този въпрос толкова силно. Пак догодина (или май е в края на тази) той ще премине през СЛВ - по това време също има  вероятност да срещне някой, но ще е много важно тя вече да се е подготвила да действа по СЛВ, а не по ЮЛВ.

По натал - тя си е с нодална ос 7/1 дом, Риби/Дева и е вече на възраст, когато идва второт възвръщане - време за осъзнаване и приемане на енергиите на СЛВ в живота. Положението на възлите показва, че тя е предразположена, най й е лесно, да се "разтвори" в някакво партньорство, да очаква партньора да й даде всичко, което й е необходимо. Но СЛВ в 1 дом, Дева, иска вече тя да започне да гледа по-практично, по-реално на живота, да започне да действа сама, като проявява отговорност за себе си, да е упорита. Ситуация от типа "тази сутрин ми се спи, няма да ставам рано - по-късно/утре ще свърша наложителната работа" ще й носи само проблеми - иска се съвсем друго отношение от нея вече в/към живота. Докато чака да преминат дирекции, прогресии и транзити, тя би могла да започне работа върху себе си в тази насока, за да е "почти готова" :), когато дойде принца на белия кон. Можеш да намериш тук във форума книжката за възлите "Астрология на душата" и да си чете и прилага частта за СЛВ в Дева и в Овен.

Успех!

akruks

• Hero Member
« Отговор #413 -: Август 05, 2015, 03:52:36 pm »
Благодаря, Akruks!
Ето я картата и:
Благодаря!
дир. Марс съвпад с нейното Слънце У1 е разтурил връзката.
Но няма да остане сама- дир. МС ще извърши съвпад с н. Венера У3, У10 , дир. АСЦ/ДСЦ ще е в зоната на ингрес по това време,  а когато дир ДСЦ премине в овен ще е в тригон с н. Меркурий и секстил с н. Марс У4, У9, така че след 6-7г може да се бракува.

simona

• Jr. Member
  • **
« Отговор #414 -: Август 05, 2015, 07:50:10 pm »
Akruks, Happy,
Благодаря Ви!

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #415 -: Август 05, 2015, 10:22:13 pm »
Благодаря, Akruks!

Ето я картата и:
И новият(Уран) и старият(Сатурн) управители на 7Д са ударени,което би затруднило осъществяването на законен брак,още повече,че Уран прави доста точен квадрат на оста АСЦ/ДСЦ.Но тези,които са реализирали брак колко от тях са щастливи  :P  :043: Брак за нея само с много неконвенционална личност.От друга страна У5(Юпитер) има добри съвпади и тригон от Нептун,като се намира в 12Д.Може би любим чужденец,производни на силно нептуново влияние,акцент Риби,Нептун 1Д...
Скоро Сатурн влиза в Стрелец и ще направи съвпад с Нептун,с който е в нат.квадратура.Тогава ще и се стовари "зряла карма" на главата и е възможна  реализация по 7/5Д.Може би ще се запознаят в работата и,може би докато се грижи за здравето си,а защо не и на една екскурзия в чужбина  ;)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #416 -: Август 05, 2015, 10:31:28 pm »
Аз не виждам невъзможност за партньорства в тази карта. Напротив, има данни за ориентиране към състоятелни мъже- зрели, със статус. Не Ви е чужда и мисълта да са чужденци.

п.п.Ох, сега видях, че вие, вече, сте имала брак и май питате за втори.
« Последна редакция: Август 05, 2015, 10:34:43 pm от Uran »

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #417 -: Август 05, 2015, 10:36:26 pm »
Аз не виждам невъзможност за партньорства в тази карта. Напротив, има данни за ориентиране към състоятелни мъже- зрели, със статус. Не Ви е чужда и мисълта да са чужденци.

п.п.Ох, сега видях, че вие, вече, сте имала брак и май питате за втори.
Това е сестра и,но май не е имала нито един брак по изнесените данни

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
« Отговор #418 -: Август 05, 2015, 10:39:31 pm »
Постът е дълъг, а не мен не ми се чете. Реших, че се корка защо не е женена все още. :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #419 -: Август 05, 2015, 10:40:28 pm »
Корка се сестра и и тя покрай нея