Не съм казала, че е неблагоприятно за мен, това първо. И второ, изхождам от факта, че пълнолунието не е най-благоприятното време за изява навън, а едно световно си е точно такова. И защо да не се използва астрологията за такива обществени събития астрологията? Китай си е планирал олимпиадата сигурно 20 години по-рано и както се вижда, това е единствената страна от много години насам, която извлече позитиви от едно такова събитие. Повечето други са така да се каже "в киреча", колкото и грозно да звучи - и Гърция, и Англия се "вкараха" в краен ефект с олимпиадите. За Китай явно плана е бил по фън шуй и китайска астрология, но то това си е ясно
"И защо да не се използва астрологията за такива обществени събития астрологията? "
Е, на този въпрос както си го изстреляла и специалист по астрология ще се затрудни да ти отговори, а аз не съм специалист :29:
Само едно мога да ти кажа, че си много далеч от нещата, свързани с провеждането на Олимпиади и световни първенства, но българинът нали е специалист по всичко и му дай да си чеше езика във форумите...
1. Няма как Китай да е планирал 20г по-рано олимпиадата, защото септември 2013г бях на пъпа на Мадрид, когато се решаваше съдбата му дали ще е домакин на олимпийските игри през 2020г- та домакинът на следващите игри има 6г за подготовка.
2. С какво животът на обикновения китаец се е покачил като стандарт пред това на обикновения грък или англичанин при положение, че китайците бягат в западните държави и се установят в тях като политически емигранти!
3. Това не е световно, а
Европейско по спортна гимнастика , но и хората, които поддържат страницата на зала Армеец са толкова компетентни, че са сложили снимка на художествена гимнастика в календарния график
И кое му е фаталното на 14 май, че да не си вършат хората работата, мероприятието започва на все още растяща Луна, а 14 лунен ден е един от най-благоприятните дни за различни важни начинания