Happy,аз не съм толкова добре запозната с регламента по казуса ,но резултатите са по Пълнолуние,това не е ново начало ,а циклични международни състезания.Целта на същите ,много отдавна е опорочена ,но за състезателите това е трамплин и във финансова посока ,и в чисто професионална.Разбира се ,че го има и вътрешното удовлетворение от постигнатия резултат и чувството за "изкачил върха",но нали трябва и зала пълна с хора ,която да мотивира състезателите ,но и същите да й носят наслада,адреналин,тръпка .Дай на тълпата хляб и зрелище и тя е твоя -това също се включва в изначалния замисъл на този формат,не е само от любов към спорта.
Рени, едно Европейско, или Световно, та дори и само Републиканско, си е събитие отделно само по себе си. Не е част от нещо друго. То си е самостоятелно. Започва и свършва, толкова. Главната цел не е публиката (както е при един концерт, например), а да се види, кой е най-добър. Тези първенства са по 1-2 седмици (не съм гледала това колко е) - примерно, ако започне по новолуние, пълнолунието ще покаже вече резултата. Но едно такова обикновено пълнолуние едва ли може да бъде показател за резултат на многогодишен труд, не ми се връзва циклично.
Има ги естествено и всички други неща, които описа, но според мен е добре да се придържаме към спецификата на събитието. За един концерт, това, което описваш, ще е супер - направо идеално
Относно финансовата част бих могла доста да поспоря и да дам информация, но не мисля, че тук му е мястото.