Автор Тема: Измами в особено крупни размери  (Прочетена 23308 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Измами в особено крупни размери
« Отговор #60 -: Май 16, 2014, 09:20:47 am »
За мен не е трудно смилаемо, друга ми беше мисълта.

Когато човек мами, то е ясно, че Вселената му го е "дала" (такава програма си е избрала душата в настоящото прераждане). И Вселената го е "срещнала" със съответните "донори", от които да може да вземе.

Но фактите са си факти - за някой, ако е откраднал и изпрал милиони, не можем да кажем, че ние просто тако го "виждаме" и е плод на нашето въображение, пък човечецът само си изпълнява кармичния дълг.

Лили, няма да стигнем до общо мнение (което не е проблем, естествено). За мен няма лошо/добро, или правилно/неправилно. Не съм аз тази, която ще определи, нито пък на земята има някой, който има правото на това. Затова в библията я има онази приказка за хвърления камък по грешника.

За мен е важно да открия вътрешния свят на човека, и ако мога, да помогна в случай, че той поиска помощ. И всичко е дотам. Няма оценка.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #61 -: Май 16, 2014, 09:23:58 am »
От гледна точка на вселенските закони няма правилно и неправилно, но от гледна точка на човешкото общество все още има.  :)

На серийните убийци Вселената също им е "дала" да го правят, защо да ги съдим, затваряме и изолираме от обществото?
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Happy58

• Гост
« Отговор #62 -: Май 16, 2014, 09:28:03 am »
Интересна личност е-не е сух и обран,забавен е ,но не се набива на очи ,няма да го познаеш на улицата .Може да живее  навсякъде по света ,а винаги се връща в родното си провинциално градче. :)

Happy,наистина е така ,което споделяш,че онова ,което е забележимо за другите ,присъстващо в нас,ние много често не го отчитаме за значимо.Според теб ,това проява на потребност ли е ,или дефицит ,т.е. сме концентриране в нещо друго ,което ни "дърпа" и забравяме ,че има и още нещо в нас ?!? Нумерологично как ще звучи ?

Според мен, нумерологично - просто това не е от значение за развитието на душата - то е като фон, който не е от значение. В моя пример - основния тон на картата е "докато обичаш и помагаш на другите се научи, коя си, научи се да отстояваш себе си .... " - е, за тази цел чужбинските истории не са от значение.
по същия начин - ние виждаме някакъв "мошеник" - да , ама то това външно, хората така го виждат и оценят, ама отвътре дали е така?

Сетих се за един "мошеник", за когото няма да споря :) - Делян Пеевски :) - прекрасен пример за отрицателно отработване на картата.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #63 -: Май 16, 2014, 09:30:11 am »
Сетих се за един "мошеник", за когото няма да споря :) - Делян Пеевски :) - прекрасен пример за отрицателно отработване на картата.

Жалко, че му нямаме данните. Точно такива случаи имах предвид. И статията, която ме вдъхнови да създам тази тема, беше за подобен тип мошеничества, само че последното няма да го пиша в кавички.  :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #64 -: Май 16, 2014, 09:30:55 am »
Значи,Happy,стигаме до " Човек вижда толкова,колкото знае" ?1?  :)

А Луната ,под кой числов символ е в нумерологията?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #65 -: Май 16, 2014, 09:39:58 am »
Значи,Happy,стигаме до " Човек вижда толкова,колкото знае" ?1?  :)

А Луната ,под кой числов символ е в нумерологията?

не знам, ти си по думите ... :)

Луната по принцип я сравняват с 2-ката

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #66 -: Май 16, 2014, 09:46:54 am »
А по коя номерологична система 4-ката се свързва с Меркурий? Досега никъде не съм го срещала.

Иначе, доколкото съм чела, и при ведите Меркурий е петица. А четворката се свързва с Раху и се счита за по-неблагоприятна вибрация. Те понеже не използват транссатурновите, затова има разминаване и в значенията на някои числа. 4 - Раху, 7 - Кету.

Happy58

• Гост
« Отговор #67 -: Май 16, 2014, 09:52:09 am »
А по коя номерологична система 4-ката се свързва с Меркурий? Досега никъде не съм го срещала.

Иначе, доколкото съм чела, и при ведите Меркурий е петица. А четворката се свързва с Раху и се счита за по-неблагоприятна вибрация. Те понеже не използват транссатурновите, затова има разминаване и в значенията на някои числа. 4 - Раху, 7 - Кету.

по системата, която аз съм учила. Знам, че има разминаване, но на практика се оказва по-успешно. И да, 4 носи проблеми, ако не се съобразяваш с нея. 7 дава мъдростта, знанието. Разминаване има и при 3 и при 5. За вече 1,5 година установявам, че новото значение е по-правилно. Не знам на какво се дължи това. надявам се, един ден да разбера.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
« Отговор #68 -: Май 16, 2014, 09:54:00 am »
Интересно, на тази номерологична интерпретация на числата никъде не съм попадала. Масово се пласира друг подход в западната номерология.

Рени

• Hero Member
« Отговор #69 -: Май 16, 2014, 09:59:18 am »
не знам, ти си по думите ... :)

Луната по принцип я сравняват с 2-ката

Дефицит(липсва или има силен акцент )  на "2" в числовата матрица ,какво индикира?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #70 -: Май 16, 2014, 10:51:00 am »
Интересно, на тази номерологична интерпретация на числата никъде не съм попадала. Масово се пласира друг подход в западната номерология.

В началото и аз бях доста объркана, но реших първо да поизследвам и да видя, кое как работи. И вече нямам двоумения. Аз вече съм писала за Кристина, споменах и за книгата й, която излезе. Лятото ще има пак курсове във Варна. Може би и консултации, не знам.

Happy58

• Гост
« Отговор #71 -: Май 16, 2014, 10:52:32 am »
Дефицит(липсва или има силен акцент )  на "2" в числовата матрица ,какво индикира?

математически няма как да се получи силен акцент, но дефицит може . Чувственост, нужда от някой до теб - при единия случай липсва, в другия си го имаш.

Рени

• Hero Member
« Отговор #72 -: Май 16, 2014, 10:59:22 am »
математически няма как да се получи силен акцент, но дефицит може . Чувственост, нужда от някой до теб - при единия случай липсва, в другия си го имаш.

Запълването на същите се случва с компенсация от други комбинации в матрицата или се търси отвън ,от другите ?!? Задавам такива въпроси ,защото искам да разбера принципа ,на който се случва анализа при нумерологията . :)

Happy58

• Гост
« Отговор #73 -: Май 16, 2014, 11:07:07 am »
Запълването на същите се случва с компенсация от други комбинации в матрицата или се търси отвън ,от другите ?!? Задавам такива въпроси ,защото искам да разбера принципа ,на който се случва анализа при нумерологията . :)

принцип май няма - поне до този момент не съм го открила, нито ни е даден. Проявява се по различни начини. Примерно, аз моята 5 не я търся, не я мисля, не ми липсва, но пък я получавам в някакъв вид. Анализирали сме карти, в които липсва 6 - любов, майчинство, грижа - и човека се чуди, защо не може да има деца, или пък има проблем с тях или партньора си. В този случай на 6-цата, бих насочила човека да помисли, защо всъщност иска деца или любов - може да е просто заради обществените норми, а не защото наистина го иска.

Има много отворени въпроси и аз съм по пътя на търсене на отговори ... :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #74 -: Май 16, 2014, 12:26:28 pm »
Значи и тук има присъствие на лично творчество и преценка,благодаря ,Happy. ;)