Играя карти в непозната компания.Получавам писмо от мъж ,който е спортист,но много добър поет ,за да бъде такъв ,но за такъв се представя.Снимка негова като образ изниква в съня ми-закачливо усмихнат,с остра коса ,леко заоблен овал на главата със зелени очи.Изведнъж съм в една кола с него ,спортна леко тесничка ,но аз съм зад него .Разговаряме ,смеем се и аз искам да ме закара у нас ,защото имам багаж ,сякаш сме били заедно с него на екскурзия.Той смеейки се ми казва ,че багажа ми ще остане у тях ,даже и след Гърция ,а аз колкото и да упорствам да си тръгна ,той ненатрапчиво отказва .Виждам спряно отдясно на нас "Порше"-класическият модел.Антракт и съм ...в апартамент на приятелско семейство от друг град,а оставам с впечатление ,че се намирам в апартамента ,в който сме живяли преди години.нещо познато и искам да пуснат.... змията ,сякаш тя е наш домашен любимец.И да в стаята влиза змия ,но под някаква дреха ,неприятно чувство ме обвзема ,а би трябвало да я "познавам".Всички започват да я отблъскват ,но не грубо,тя естествено се защитава и ...започна да ме хапе долу ниско за крака .Не ме заболя ,но ми беше гнусно.Някой я изхвърли ,но след известно време тя пак отнякъде влезе и то по много интересен начин ,беше в устата сякаш на моето куче и пак понече да ме хапе ,но не успя .Не разбрах ,дали някой или аз я изхвърлихме,но се виждам как вървя с някакъв вързоп в ръка по една кална улица ,с неприятното усещане да не я срещна някъде и малко страх .Виждам морето и рибари ловят риба ,а е дъждовна ,мрачна есен.Погледах ги малко и се обърнах да се прибирам ,изкачвайки лек баир ,който беше покрит със сняг.
Улица,непозната,преминаваща линейка,но по-скоро като от детско анимационно филмче ,аптека и срещу мен жена ,която явно има зъбобол ,разговаряйки по телефона и ето това чух :"Днес е мъжка Богородица,представителите на зодия Овен да се...".Учудена от чутото за мъжка Богородица,продължавам по улицата и пред мен древен амфитеатър ,но осъвременен и точно над входа му -всички глифове на зодиакалните знаци.Интересно че започваха с Овен ,през три знака Риби ,следвани през два или Близнаци ,или Скорпион,всички в червено....Събудих се.