Тази нощ беше особено плодотворна на сънища. Помня само два.
В първи сън пътувам през някакъв непознат за мен град, има много светофари, валяло е дъжд, привечер е, светинките се отразяват по асфалта. Виждам мой приятел по случайност. Качвам го в колата. Виждам друга моя приятелка, която се е върнала от чужбина. И с нея продължаваме напред. Тя мълчи и само посочва къде да спра. На неразрешено място, насред една улица. Тръгва нагоре към нея към някакъв парк, стъпва на парапет на мост, аз се притеснявам, че ще падне. Тъкмо й направих забележка, че е трябвало да ми обясни къде отиваме, защото съм направила задръстване, а тя се подсърди и изчезна. опитах да я догоня, но не ми се получи. продължих с моя приятел към посока морето. и получих съобщение от нея, че в Англия доматите все още струват 3 рупии.
Втори сън съм в някакъв голям магазин. Има всичко в него, малко е мрачен. Уж си търся книги за четене, а намирам щандове с бельо, до тях със сладки, цигари, лепила, щуротии. Един младеж от персонал ме спира и ми предлага много специални цигари/пурети, шоколадови. Набутва ми ги в ръцете. Търся изход и се събуждам лутайки се в този магазин.