Тази нощ подсъзнанието ми измъти голям филм, може сънят да е бил и на по-глобална тематика :017:
Сънувах, че съм в някаква къща, която се намира на по-високо и стръмно място, а долу в низината всички къщи и блокове бяха потънали във вода. Уж беше река, препълнила коритото си в резултат на невиждано наводнение, а после изведнъж се озовах на някакво пристанище /заприлича на варненското/, там бях с най-добрата ми приятелка от училищните години, посочих ѝ небето, в което имаше странен феномен, и казах, че е "космически залез" /когато на хоризонта по време на пълнолуние едновременно се виждат Слънцето и Луната - едното светило залязва, а другото изгрява/. После се вгледах и видях, че това всъщност са две пълни Луни, които стоят близо една до друга, като залепени. И появата на втора Луна беше предизвикала мощно наводнение, масово стихийно бедствие. Виждах много непознати хора, останали без подслон, седяха на групички и чакаха някой да ги приюти. Странно, но сред тях имаше и арабски лица - може би го сънувам покрай бежанската вълна, за която се тръби по всички медии. После сънувах, че водата и в моята къща е станала оскъдна в резултат на това наводнение - едва течеше от чешмата и беше замърсена. Бях приютила няколко човека, притеснявах се да не плъзне инфекция.
Такива неща се сънуват на втория ден от лечебния глад.
Предната нощ се срещнахме с майка ми и поведохме дълъг разговор. Бях тръгнала в незнайна посока с една неголяма раница, в която имаше малко дрехи и един лаптоп. Спряхме се всред природна местност, оставих си раницата на едно дърво и тръгнах нанякъде. После се сетих за багажа, притесних се да не е задигнат от някой случаен минувач, но като се върнах на същото място - висеше си на един клон непокътнат. Интересното, че бях отишла да се гмурна в един басейн, който незнайно откъде се появи. Тия две нощи все вода сънувам...