Уф, много гаден кошмар
Не помня съвсем началото размито ми е
Взех на съсъдката малкото дете да постои при мен, че тя да си почине малко. Следващите моменти ми се губят. Финала е, че говоря с една приятелка по телефона и виждам пожар от страничната част на блока, затварям телефона, прибирам заека в пътната чанта, ама не мога да я закопчая. Виждам друга пътна чанта с нещо вътре, решавам, че е на съседката детето и се чудя как може да го е затворила, отварям и от вътре изкача много противна лисица ( обичам лисици, но тази беше ужасна ) и иска да ми изяде заека. Успявам да я изхвърля през входната врата, но се оказва, че съм изхвърлила котенце, прибирам котката и виждам лисицата как ми дебне заека. Сестра ми се появавя от някъде и и казвам да изхвърли лисицата, докато аз се опитвам пак да затворя заека в пътната чанта. Отивам си до стаята и виждам как пожара е стигнал до там и горят завесите. Опитвам се да си взема компютъра, че от всички вещи, само той ми е жизнено важен, но се бавя и от страх, че ще изгоря се събудих. Но лосицата беше много гнусна и хитра