Пореден мой сън..
Преди да си тръгна от работа ни посетиха в офиса двама чужденци. Оказа се, че няма къде да се настанят и мислех да им предложа един от централните хотели, но докато се прибирах заедно с шефът ми, той предложи хотел на една спирка от фирмата. Отидохме заедно там, имаше свободни места и той си тръгна. Аз отидох в хотелската им стая и видях много сладкиши и плодове за гостите. Част от тах бяха наядени, но не бях ненаситна. Не се удържах, изядох ги и реших, че ще си го запазя за мен този апартамент, а за тях ще запазя други стаи. Докато ядяд в стаята, видях как певицата Кали минава през главният вход на хотела и я прикриваха някакви бодигарди. Казах си на ум " Явно е елитно място". После чух шум, влязоха някакви хора в съседната стая. Дойде една жена при мен и каза, че този апартмент се ползва от нея и съпругът й - известен арабски певец. Почна да ме побутва и да казва да си стягам багажа и да излизам. Извиних се й си тръгнах, но докато стигна до рецепцията и да се оплача, пътят до там беше в строеж, работници, напукани плочки. Събудих се.