Не,не означава това.И аз сънувам често преминалите прага в едни сънища, интеракция с мен или други " живи" .Липсват ти,обичта не умира с физическият край на някой,обичаме го, докато сме живи,само болката от остра става малко по- -тъпа.Отделно ,духовно и кармично семейство в истинския ,а не нюейджов смисъл.Родени сме на групи ,за да решим кармични задачи.Ако има гняв,отричане,обвинение ,неприязън или друг специфичен сценарий в съня,вероятно още се противим на житейския урок от отношенията с въпросният човек.Но неправилно мислим,че идват нещо да ни кажат,по- скоро ,ако има напрежение е изцяло плод,етап на личностната ни еволюция.И ако проблемът е разрешен сънищата с напрежение,болка изчезват.Сънуваме ги от обич.Никога не мисля,че ще умра,когато съм на маса с баба и дядо и ме гощават с нещо.Но ,когато сънувам, че мъртвия бивш все се докопва до мен и не мога да го изгоня,когато обитаваме насила, тъмно подземие без прозорци и държи изгорял сом,а аз искам да избягам,сънищата са послание ,задължителен психолог. и кармичен преглед.Та ти се научи да тълкуваш твоите.Послание или прегръдка са.