Сънувах, че с най-добрата ми приятелка се возим на влак и минаваме по някакъв мост или някакво много стръмно място, но през прозореца се вижда морето - едно синьо, синьо ... по едно време зафучаха едни ветрове, станаха едни големи вълни и казват по радиото, че положението е бедствено, но ние с влака продължаваме да си се движим. И казах на най-добрата ми приятелка, или тя на мен, че сега не трябва да излизаме от влака, защото е по-сигурно като си стоим в него и не се притеснявахме дали ще стигнем, сигурни си бяхме. А морето си беше много красиво, така "ядосано". :012:
Сънувах и сватбата на брат ми - той в действителност ще се жени след няма и месец. Като отидох вътре и масите бяха едни голи, нямаше нищо на тях, даже и покривки - беше седнал с годеницата си той на някаква главна маса, и до тях двамата и майка ми. А аз бях с най-раздърпаната си тениска, която е като парцал направо, просто я нося като си правя някакви шашми на главата, че мога да си я цапам колкото си искам. И после казах, че ще отида да се преоблека и имаше много хора така като мен, които трябваше да се преоблекат, даже и самата булка май беше с някакъв черен патналон. :012: