И... последният ми за тази година сън от тази сутрин- сънувах как комшийката от 1ет. ми продаде апартамента си, а аз сложих подписа на момента, без много да му мисля- виках си, 143лв на месец все ще успея да заделям за кредита. В съня ми апартамента беше значително по-голям, отколкото е- реално е стандартен апартамент от хол, спалня и разширена кухня, а в съня ми имаше детстка стая и като цяло беше по-голям. Те тези комшии са задлъжнели към ТЕЦ с близо 13 000лв, но това не им пречи да си живеят нашироко и постепенно да си сменят дограмата с нова и да ремонтират стаите една по една, както и да ги обзаведат модерно. След това се сънувах как надничам в мазите под техния апартамент- прозорците, които бяха значително по-големи, отколкото са наистина, бяха отворени, вътре няколко жени седяха на диван и фотьойли с червена булана и си говореха. Заедно с техния говор се чуваше дразнещ шум- едната жена ме видя, че надничам и ме попита какво гледам, а аз на сво ред попитах, дали това е абонатното на парното и тя отговори, че да. Тогава тръгнах да се прибирам във входа и започнах да се притеснявам, че съм се минала с покупката на апартамента, който се оказа, че е над абонатното и нощем ще ми шуми през зимния сезон. )реално абонатното на нашия вход е в мазите на съседния вход) Започнах да се притеснявам и как ще кажа на моя мъж за покупката, дали няма да се разсърди и да ме отреже с парите. За всеки случай пуснах днес фиш със сънуваните числа :012: