Витце, аз тази нощ сънувах мама. Явно тази нощ мъртвите са искали да посещават близките си. :08:
Много готин сън сънувах, държа ме до обяд в настроение.
Бях на сбирка на класа си, всички бяхме пораснали, но толкова различни и нестандартни. Бях облечена в индийско сари в индигово, пурпурно, приличаше на Вселена със звездички, много лека и приятна материя, усещах физически как ме обгръща.
Смеех се много, косата ми беше пусната и се ветрееше на вятъра. Една от съученичките ми каза, че учила за фотограф и ме помоли да ме снима, без да позирам. Говорех си с различни хора, дойде мама и беше много щастлива и усмихната. Аз нямах много време да й обърна внимание, а и тя бързаше. Казваше ми, че просто наминава, за да ми се обади, защото й предстои пътуване на друго място, щяла да се качва на по-високо ниво и не знаела кога отново ще може да ме види. Беше видимо щастлива от това, което й предстоеше. И беше облечена в красива роба в синичко. Целуна ме по бузата и се качи на влак, който почти веднага изчезна. Но не изпитах тъга, а само радост от тази среща.
Фотографката се появи отново и каза, че е направила страхотни снимки. Поиска позволение да ги сподели с другите, но имало няколко кадъра, които станали великолепни, но малко по-еротични. Аз дадох съгласието си да прави каквото иска със снимките, но пожелах да ги видя. Еротиката беше в това, че от вятъра сарито се разтваряше и разголваше части от тялото ми. А при навеждане се виждаха част от гърдите ми. Но ми хареса.
Много щастлив сън, толкова се усмихвах в него. :clap: Беше ми леко. Имах индийски бижута по ръцете и глезените. Цялата бях песен.
Витце, явно моята мама и твой тати са пътували заедно. Може да са отивали заедно на ново място.
:58: