Много интересни сънища тази нощ :012:
От глад пак сънувах глобални сънища и абсолютно непознати хора, много хора. Този път бях се пренесла в Щатите - не знам обаче дали в сегашното време или малко по-натам... Бях сред група чернокожи и мулати - не африкански негри, а тия, дето отдавна живеят в Америка. Мъже, жени - повечето млади. Бяхме в голяма зала - приличаше на търговски център или банкетна зала на хотел. И тук започва смешното /под влияние на гладната диета
/ - по обиколката на цялата зала имаше редица от маси, отрупани с различни видове екзотични храни и прибори. Имаше скариди, омари и други деликатеси, които по принцип не обичам и не съм им фен, някои дори не съм опитвала. На принципа на шведската маса - всеки минава и си взема. Аз само обикалях и гледах като в музей. Обзавеждането и приборите бяха някак футуристични - не от нашето време. И не можех да се справя, не знаех кое "копче" да натисна, за да получа моята порция. Заговор ме един по-възрастен мъж с прошарени коси и се оказа, че е български емигрант. След това ми обърна внимание една пълничка лелка - оказа се руска арменка. И така намерихме общ език, че на английски с черконожите хич ме нямаше. През това време успях да "погостувам" и в тялото на млада хубава мулатка. Задаваше се някакво празненство, в една стая видях чернокожи рапъри със златни ланци и характерните им шапки. Имаше и един, който ми заприлича на Лени Кравиц. :57:
Направи ми впечатление един фрагмент - по едно време, още влизайки в банкетната зала, видях на стената надпис "Хилтън" /хотелската верига/. Ако сънят има предсказателна символика, някой ден да не се случи някакво нещастие или атентат там по време на масово мероприятие? :017:
После пак бях в друго тяло, женско. С група жени минавахме турската граница. Нагъл млад турчин-граничар ни бъркаше в багажа, вадеше купища дамски гащи, размяташе ги под носа ни и ни говореше на неговия си неразбираем език. После се оказа, че иска от всяка подкуп, за да може да мине границата. Държеше в едната си ръка голям бял плик и с другата символично слагаше там някакви банкноти, приличаха на евра. Така ни подканваше всяка да си плаща. В един момент обаче свърши "минутата слава" на дребния тиранин и дойдоха други тирани - млади руски мутри с бейсболни бухалки. А ние, дето чакахме на границата, май бяхме от рускоговорящите. :012: :85:
Хм, сънят с турския граничар може също да има по-глобална символика, сега ми просветна. Напоследък отношенията между Русия и Турция са станали доста обтегнати, а и в българските медии често се споменава името на Ердоган.