Сънувах голяма простотия, признавам без бой. Не знам какво е станало с подсъзнанието ми, но бях на непознато място, много хора спяхме в някакви единични легла, все едно сме на автогара.... Млад мъж някак ме желаеше, но всъщност искаше нещо друго, страдаше, имаше нещо ранено в него. Успя да "остави печат" и без секс, хихи. Друг от друго легло го видя и се развика, че това място не е за такива неща. Аз през цялото време мълчах на въпросителните погледи на другите, вярно ли е за този, че това е-което си мислят, моята дума щеше да реши тежестта на вината, затова се усуквах, без обяснения, един вид-сторило им се е.Дори застанах пред него да не се виждат следи, той едни вид беше зад гърба ми.
Съзнавах че човекът има друг проблем, не точно физически, тоест сексуален. После вървяхме и говорихме дълго с "провинилия се", знаех, че не е искал секс, но не знае как и какво и защо....вървяхме по поляни едни, там имаше мои дрехи, прострени, не знаех, че имам багаж. Този сън някак не е мой, за някой от обкръжение е, но не знам кого, Фройд веднага ще ми сложи диагноза. :57:
В един момент влязохме с него в музей, там на онова непознато място, но някак забравих, там имаше поанта, но не съм искала да я запомня.
Иначе пък вярвам, че подсъзнанието насън прави връзки и праща инфо, предполагам нещо подобно за персонаж от последния ми сън, може да е следващ сезон на предното сънуване.
Имам пр. луна в 8 и не искам толкова дълбочина, може би затова насън така.