Сънувах много странен сън, с шантав сюжет, заприлича ми на алтернативна реалност.
В съня бях младо момиче, тъкмо завършвах гимназия и беше минала матурата. От целия випуск успях само аз да се класирам в много престижен вуз, непостижима мечта за мнозина. Специалността беше "Изобразително изкуство и моден дизайн" /като малка имах такива заложби/. В съня бях сред други млади момичета и питах коя къде се е класирала, правех планове за живот на квартира в непознат град и си търсех съквартирантка. Но нямаше нито една класирана за същото място.
И после, много странно, като в Мастер и Маргарита... Директорът на гимназията ме похвали и ми каза, че съм тяхната гордост. Каза ми, че докато другите ходели по гаджета, аз съм наблягала на ученето и затова съм постигнала толкова висок резултат.
Изведнъж се озовах сама в някаква стая. Видях млад момък, катереше се по някаква стълбичка. Загледа ме, превърна се в същество, наподобяващо козел или сатир, и прелъсти невинното момиче. Имах чувството, че е самият Дявол, беше много сладострастен. И след този акт осъзнах, че пътят към "престижния вуз" вече е затворен. При все това, че само аз бях спечелила конкурса.