Предната вечер сънувах два съня, единият се сбъдна. Посланието не беше директно, по-скоро символично, успокояващо. Легнах си много ядосана и с големи притеснения покрай едни семейни дела, които още отзвучават. Както се казва, хем да ти вземат, хем да имаш още да си плащаш. А измамниците да си щракат доволно с пръсти. Сънувах как покойната ми майка подрежда празнична маса, беше направила еклери с пухкав сметанов крем, хапнах от тях. Усещането беше приятно, релаксиращо. На следващия ден отидох да получа пратката и се оказа нещо дребно. Далеч от зловещите ми предположения, макар че и това се очаква, рано или късно. На сутринта като станах, бях толкова ядосана, че дори й казах "не ти ща еклерите, виж в какво положение съм!". И после изненадата ми при получаване на писмото беше огромна, направо се разсмях пред пощенската служителка.
Имаше и друг сън, с една близка приятелка. Чудя се защо има загатната сексуална символика. Но напоследък имах доста неприятни изживявания с това семейство – и с тях двамата, и поотделно. Имам сериозни съмнения, че не живее с читав мъж. Та, сънувах, че жената е отворила малко магазинче и е решила да продава женско бельо. Бързах за някъде, но тя спешно ме помоли да я заместя в магазина, докато отсъства. Влизам вътре и интересното е, че нямаше витрини, а множество дамски гащи и сутиени висяха от тавана. Когато влизах в магазина, направи ми впечатление групичка застаряващи мъже пред вратата, махленски алкохолици. А вратата на магазина остана отворена с ключ, оставен в ключалката. Докато разглеждах стоката в магазина, изведнъж се обърнах и видях, че един от мъжете открадна ключа и избяга. И изпаднах в паника как ще затворя магазина и как ще го оставя без надзор, защото имах уговорка да ходя на друго място, на някакво празненство /мисля, че беше рожден ден и с индиректно участие на майка ми/.
Вторият сън може би отразява моите преживявания покрай тях. Прекалено близка ме направиха, това постоянно ми се натяква и има опити да ми се въздейства психически. Долното бельо е нещо лично, интимно – границите в тия отношения бяха нарушени. А махленските алкохолици вероятно отразяват средата и обкръжението, в които живея и към които имам органична непоносимост. И честно казано ще ми е тъжно да остарея и умра тук.