Сънувах пак някакви епопейни дивотии. Качвам се в някакъв автобус от мястото, където живея, но от разклона, където принципно се хващат междуградските автобуси. И този автобус е много претъпкан. Обръщам се назад и виждам една позната, с която служебно се познаваме, и тя се интересува от окултно, но различното при нея е, че си има точно определена система на вярвания, езическа и заедно с един друг познат правят тракийски ритуали. Обърнах се и я видях да говори с някакво друго момиче и после се обърнах на другата страна. И се чудех да я поздравя ли, да не я ли поздравя и наяй-накрая все пак я поздравих. И тя ми вика - ама ти чак сега ли ме виждаш - беше полегнала върху другата си позната и тона й беше сърдит даже. И аз някакво оправдание измислих и тя живна и реши да ме вземе на някакво място, на което ще правят някакъв ритуал. Отиваме на една нива, пълна със слънчогледи, ама толкова високи, по-високи от нас самите. Гледам отпред другият ми познат, за който споменах, пред някакъв гроб, явно е починал баща му в съня ми или нещо такова. Обаче не е заровен на дълбоко място този човек, защото след малко познатият ми му извади главата - неенен не откъсната, но просто изрови я из пръстта, и в съня ми се оказва, че имат някакъв такъв ритуал за мъртъвците, че първите дни няколко пъти ги изкопават, за да ги почетат. :57:
Изведнъж някъде от задните редици се чува - ти какво правиш тука, ти кой си??? И аз съм на предните и единственото, което разбирам, е, че е дошъл чужд човек на това място, не знам как е попаднал и този чужд човек ще докладва деянието, което моят познат е извършил с трупа и наказанието по НК било 6 години лишаване от свобода. Не знам дали това е правилната квалификация, трябва да проверя. :012: :012:
Измъкнахме се някак, това помня, не знам как, без да трябва да лежи икойо 6 години лишен от свобода и отидохме в квартирата на моята позната. Разхождахме се из някакъв непознат град, после не знам какво стана, не помня. Май все пак се върнах в къши. :012: :012: