Благодаря Уран, ами доста тежки житейски опит имах с него ..често го сънувам и в повечето случаи ми е неприятно .Чувствам го като мафлок, не знам за състоянието на духа му сега но винаги все едно иска енергия от мен а е мъртъв. Едва тази година разбрах, че е починал, но в годината, в която е умрял ,без да знам усетих нещо и правих енергийно прочистване освобождаване и нещо ми прищрака, като телепатична инфо, че ми виси на главата.. И като полудях тогава, награбих завивки, подаръци ,дрехи, негов стар паспорт, намерих кутия с негови детски снимки-голямо хвърляне падна ..Често в съня ми има сексуално желание към мен и аз винаги се събуждам с неприятно чувство почти веднага. Не знам как, при какви обстоятелства е починал,защото не знам дали майка му няма да ме нападне ако пиша. Мислила съм и че може да са нисши астрални същности които приемат образът му ,за да точат енергия от мен. Изпитвам някакво отвращение към него на сън .Мисля че проблемът наистина е на енергийно ниво не е просто проекция .