Привет,
Uran, много ще ти бъда благодарна ако коментираш сънят ми.
Всяка вечер сънувам, но рядко помня сънищата си и поради тази причина този исках да го обсъдим, защото е ясен в създанието ми.
Сънят е следният:
"Пътуваме в кола или малък бус: аз, мъжът ми, свекърва ми, свекър ми шофира и до него отпред се вози приятелката на девер ми.
Очевидно отиваме на сватбата на девер ми и приятелката му, но тя беше притеснена. Спряхме на бензиностанцията и приятелката на девер ми пушеше отделно от нас.
Отидохме в хотела и се настанихме. Бъдещата булка извика приятелките си в стаята, явно да я подготвят.
Девер ми - бъдещия младоженец го нямаше никакъв: сънувах го, че пътува или в автобус или в самолет, имаше много хора и беше меко казано препил и изглеждаше много зле. Но определено не беше с нас в хотела.
Изведнъж се озовах в коридора на хотела на нашия етаж, до стълбите. От там слезе бъдещата булка, но не беше облечена в сватбена рокля, а в една обикновена домашна синя рокля, нямаше грим, нито прическа и видимо беше притеснена и търсеше с поглед младоженеца. Нейните приятелки пък се забавляваха и не и обръщаха никакво внимание-сякаш бяха там просто да се разпишат. Вървяха с нея, в група и имаше една суматоха от смехове и кикот.
Слязоха по стълбите, минаха всички покрай мен и отидоха някъде, без изобщо да ме отрази бъдещата булка (аз сякаш бях нещо като дух, невидима... така се чувствах).
И след това сънят спря- по-скоро се стреснах и се събудих.
Надявам се да успееш да ми помогнеш в тълкуването, тъй като четох че ако присъстваш на сватба хич не е добре. Чакат ме неуспехи. Но пък изобщо нямаше булка, и нямаше и сватба, а просто една подготовка.
Поздрави!
P.S. Честит празник!