Снощи сънувах много странен сън. Беше повече емоционален. Сънувах, че съм в някаква болница или по-скоро санаториум, може да е било и друго, но имаше други хора, които са някакви изоставени или бездомни, може и приют да е било, социален дом. Аз съм като тийнейджър там и се запознах с едно момиче, което беше смесица от две мои познати, напомняше ми на тях. Тя беше много независима или се бунтуваше, искаше да избяга от това място. В началото аз не бях съгласен, но после как стана, уж излязохме на разходка и се качихме на един автобус. Тя много се радваше, аз имах чувството, че ще ни накажат, ако ни хванат. Постоянно се оглеждах някой да не ни преследва. Хахаха. После слязохме на едно пусто място и аз я оставих тя да ме води, защото и без това не знаех къде сме. Тя изглежда знаеше. Тръгнахме по една пътека. Появиха се къщи, после излязохме на един хълм и за моя голяма изненада там имаше крепост или имитация на крепост и това беше една академия! Имаше студенти. Това беше филмова академия и снимаха филми. Беше весело. Тя отиде някъде и аз започнах да разглеждам тази крепост. По едно време се срещнахме, тя познаваше тези хора. Сигурно и друг път е ходила там. Тя ми каза, че много се радва, че сме там и така станахме много близки. Тоест тя ме имаше като много близък приятел вече, защото ми направи впечатление в началото, че е много недоверчива и пренебрежителна към другите, включително и към мен. И така свърши съня. Аз всъщност не исках да свършва толкова бързо, защото се чувствах чудесно там.