Автор Тема: Сънувах...  (Прочетена 512442 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 6377
Re: Сънувах...
« Отговор #3720 -: Януари 21, 2023, 10:26:42 am »
Ребека, ама аз се уверих, заради съня. Тя каза, че скоро ще се видим, което означава, че съвсем скоро ще пише тук, във форума.

Лисана

• Full Member
  • Публикации: 233
« Отговор #3721 -: Януари 31, 2023, 10:05:31 am »
Сънувах, че влизам в една не много голяма дупка, пълна с вода, която се оказва извор/пещера/ и е доста дълбока. Разширява се надолу и става много широко и светло, изключително красиво. Отвсякъде всичко представлява много красив, искрящо син кристал - нещо като аквамарин или целестин, а водата е толкова приятна на температура и аз мога да дишам съвсем спокойно в нея. Цялата е като газирана с мехурчета. Но най-прекрасното нещо е гледката на искрящо-синия кристал, светлинките, които се отразяват от него и цялата свежест, която извира от това място.

valeriana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 71
« Отговор #3722 -: Февруари 09, 2023, 02:58:04 pm »
 Здравейте,сънувам че си гледам лицето в огледалото, и нямам вежди !Нито един косъм .Какво ли значи?

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13079
« Отговор #3723 -: Април 11, 2023, 11:59:47 am »
Сънувах, че съм бременна и започвам да раждам – жена до мен се притесни, а аз я успокоявах, че за този ден ми е терминът  :o Толкова реално беше всичко, че като се събудих в 5ч се чудех къде съм – в съня бях в непозната обстановка, като жилище и населено място, нямаше нищо общо с обстановката от времето, когато съм била бременна с двете ми деца   ::)

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1796
« Отговор #3724 -: Април 18, 2023, 05:42:02 pm »
В нощта срещу Възкресение сънувах странен сън.
Бях в някаква тъмна и мрачна сграда с усещане за болница, но без прозорци, все едно беше пещера. До входа беше седнала една жена и записваше имена на хора. Имах усещане, че прави някакво разпределение. И изведнъж едната стена изчезна и вътре нахлу уникално блестяща бяла светлина, усещането беше невероятно. От далечината започна да се задава от високо един мъж - хубав, висок, силен, усмихнат с много силно блестяща бяла блуза и каза, че е прероденият Иван Рилски. Влезе в сградата. Аз го попитах нещо и той отговори, че има много работа, която предстои за България, но има план. Пред него масата беше препълнена с документи, които блестяха отново в бяло. Зад него имаше 2 бели блестящи същества,  (може би ангели), но не мога да ги определя точно как изглеждаха, бяха от неплътна материя, все едно му бяха охрана.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3725 -: Май 30, 2023, 03:05:15 pm »
Сънувах, че отивам в къщи, не в тази в която живея, а в другата и виждам празна поляна, къщата липсва, а съседните са си там.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4291
« Отговор #3726 -: Май 30, 2023, 05:43:22 pm »
Къщите, които сънуваме се свързват с нашето псих.състояние, душата,отразяват разл.аспекти от вътрешната ни същност.При мен е много показателно пр. тъмно,мрак няма светлина, или пък когато се успокоя става огромна светла къща,цялата в светлина и светли прозорци.Понякога затворени със стотици резета,понякога страх от забравен отворен..А сега и къщата ти я няма..,но другото си е константно,съседите-непроменено.Може да усещаш някаква огромна промяна и страхове в себе си.Някаква част от теб,твоята вяра,ценности,семейство ..безвъзвратно се е променило,няма го това, което е било.Сега трябва да изградиш устоите,на които се крепиш в нова форма.Не си същата,устоите не са ти вече старите.Загърбваш нещо и влизаш в нов етап.Абе звучи тъпо и метафорично,но нещо такоз ми се върти.Важно е и усещането от видяното-страх,тревога или лекота от простора.Като загуба или като усещане за лекота,душата усеща промяната.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3727 -: Май 30, 2023, 07:01:24 pm »
Ребека, благодаря! Първото ми усещане беше изненада, след това и тревога... "Какво става тук, по дяволите?!"
В тази къща съм израсла, мина ми детството там. Сега живее синът ми, а брат ми и семейството му са на другия етаж.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4291
« Отговор #3728 -: Май 30, 2023, 07:33:58 pm »
Възможно е да преработваш насън емоциите от деня на тема имоти,наследства,но може и да отразява страхове от загуба на устои,фундамент.Къщите и стаите са символен език.При теб често на дневен ред са разни имоти и обгрижването им, та може просто да преработваш битовите вълнения покрай тях.Не мисля ,че е повод за тревога сънят ти, в смисъл не е предсказателен.