В дните преди Рождество имах един странен сън.
Сънувах, че отивам на гости на моя позната, която живее в друг град. Пристигнах с багаж - 2 куфара. Сградата беше голяма. Влезнах вътре, чудих се накъде да продължа. В един момент излезе нейната свекърва или майка и ми показа накъде. Продължих по коридора, но в един момент някой каза нещо, обърнах се и видях, че на самия коридор има нещо като преддверие оградено с метални решетки, имаше натрупан багаж и по закачалките дрехи. Там беше влезнала една жена - млада, странна, мургава, леко хипарка на външен вид, мислих си, че е циганка. Каза ми да си подам през решетката моята дясна ръка, подадох си ръката. От вътрешната страна на предмишницата имах нарисувано голямо сърце с 2 печатни букви написани в него, съединени със знака "+". Бяха цветни и не изглеждаше да е татус. Жената ми хвана ръката и заби дългите си нокти в нарисуваното на ръката ми. Разрани ми много ръката, развали и нарисуваното, заболя ме много силно, и една голяма капка кръв се търколи по ръката ми. Попитах я само "Защо го правиш?"