Е само от една Венера в 12ти дом ли няма да върви в любовта? Някъде май бях чела, че можело майката да е имала таланти, които не е развила с това разположение. Сетих се за една приятелка с Венера в 12ти, и на нея до сега нещо не й върви, при нея прави и квадрат с Луна. Ама то и на мен толкова ми върви, моята е в 10ти, в съвпад с Плутон
Днес сънувах колега измислен на паркинг убива някъв, с друг колега скриват тялото в нещо и набутват в кола, която няма десни врати. Знам че колегата ще иска да излезе през пункта на работа с мен в колата, че с жена ще привлече по-малко внимание. Аз явно го укривам, с това съм и съучастник. После влизаме в бар. Някви като мафиоти, до мен момиче ми прави знак да погледна нагоре - за да ме заснеме камерата, един от нашите си подава ръката и се запознава с главния там, казвайки името си с тежък гръцки акцент - Ставрос. Запознавам се и аз и главния ми вика, че и той като мен си изкарвал снимките в стил 1989-а година, полароид.
Втория ми сън бях бездомна, говорех с възрастна жена, която ми разправяше за дъщеря си на времето. Търсих къде да спя. Един вход, после навън в парка намерих място.