лила-пренасищане,и твърде голям контрол при теб.
всяко нещо си е на мястото,та дори и наложено решение кой,и защо да е харесван от теб,и да бъде допускан...имала са ширина,но някак съкращяваш всичко,стесняваш...
не мога да обясна,но за теб понятие ''време'' ''граници'' така ми изпъкват на преден план...
нещо от миналото ти тежи на душицата-мъж,баща.
липсва ти просто ''липсата''
ама се изказах
тази вече сънища да искаш от мен..
стълби,стълбища,хора,които не ме засягаха,а бях наблюдател на чужди животи,даже имах някаква длъжност освен това,да наглеждам,и да упътвам(сигурно закъсали,загубени човеци)-не знам,но беше нещо ново за мен,нова работа,дейнсот,длъжност...
преди време сънувах пирамида на ацтеки,но бях на земята.за разлика от този ми сън
сега бях под вода.
отбелязвам*това аз под вода в сън,за втори път го сънувам.
спусках се във водата на долу.плувах,но като усещана да съм във вода,инък не правих нищо с ръце и крака...просто се движех във водата бях във нея,бях на това място,а движението във вода е плуване...
та спускам се надуло по водата,и виждам пред мен каменни стълби,подредени,аз съм над тях,от страни на това стълбище ,други -по-големи каменни плочи...и изведнъж в съня си се усещам,че съм над пирамида,дааа,си помислям-това е ацтецка пирамида
така се спускам и виждам всичко в детайли,виждам всяко стъпало,всеки камък,всяка дупка,дори и пречупена слънчева светлина,която играе във водата,покрай мен...след това минах зад пирамидата..тя имаше и тъмна страна,там усещане за хлад,мрак,и си казвам''леле в тия дупки какви ли гадиники има,ако се появят ще ме уплашат''
големи екскурзии си правя в сънищата ми,не са обаче под влияние на нещо от деня-картинка,статия,филм...