Тази вечер сънувах нещо много забавно. :85: :85: Предстои ми изпит, явно се филмирам за него, но може ли такова нещо да сънувам. :85: :85: :85:
Сънувам, че съм на лекции, по предмета, по който ще имам скоро изпит и лектора казва, че щял да даде на асистента някакъв деликатес, който сам приготвил да сме го опитали. И сънувам, че имаме упражнение при този асистент един ден преди изпита. :012: И говорим някакви коренно различни неща, исторически и изсведнъж, както сме по масите и чиновете, той вади някакви чинийки, вилички и започва да ни раздава, обаче ние сме забравили какво е казал лектора. И го питаме: Извинявайте, ама това какво е? И той отговаря - ама как какво е, това е деликатеса, който Стефанов (лектора) приготви за вас. Беше ми много смешно като си го представих с готварска престилчица да ни готви деликатес. Иначе изглеждаше нещото много вкусно, но честно казано, не съм виждала аналог на него, беше някакво с измислено име в главата ми и изглеждаше като панирано сиренене и в панировката все едно имаше корнфлейкс, но самата консистенция на вътрешното беше една по-мекичка и течна :012: