тази вечер бях ревнива,и не само че набих една ''кифла'' ,ами взех та я и утрепах.
тъкмо влизах в населеното място,пред табелата и тя там.
след това си спомням че трябваше да изчистя мястото на местопрестъплението.
отнякъде се появи и майка,тя пък носеше един куп папки,листове много,даде ми ги,трябвало да ги унищожа. отворих ги бяли,а ами почнах,но не помня какво ги правех(късах,горян,не помня)...
тук вече не бях на вън,а у дома ,и беше моя дом и не беше моя дом-да имаше стълбище,горе долу стаите като разположение(но помня че в съня си,си казах :'' и друг път съм била тук на сън''), а подобни разпознавания,сън в съня,често имам.
друго от тази нощ-сънувах брат ми,гледах го в очите и му казах-''теб не те иска митко,той не дава на другите да те вземат,от него идва всичко...(оказва се че те наистина си имат търкания двамата,пък и жена се намеси )
да вмъкна за пример сън-в съня-спомени-дори има един бряг на море(океан),често ходя там.дори знам всяко възвишение,завой,пясъка познавам даже,къде съм заровила нещо в него,от предния сън.сънувайки това място,в съня си казвам-а помня че съм сънувала това място,сега ей тук е това,после онова...същото се слува и с друга стая,има гардероб,и дрехи-и все трябва да се местя,а нещо става и не довършвам,не слагам край на съня.като повтарящ е. -то и в реала не съм си като у нас,ами като на квартира,хм,знам, че един ден трябва да сложа точка ,но кога ще видим