Tи все още учиш, нали? Вероятно ще трябва да избираш посока, в която да се развиваш и ще трябва да внимаваш със съветите получени от хора с непроверено мнение. Тока на обувката го разглеждам като възможност за издигане, добър старт, статус, контакти. Това, че обувките не са в чифт, а по една- решението е твое и е време да поемеш отговорност. "Марките"- ако говорим за работа във фирма- не се полъгвай по фалшивия блясък. Добре ще е да прецениш като как би стояла дългосрочно на това място и какво би получила като знания и опит.
За мен сънят ти е свързан с професионалната/социалната ти реализация.
Благодаря много за тълкуването, Uran.
Периодът на изпити и лекции за щастие вече го минах
. завърших септември миналата година, ( най-накрая)
, поради факта, че беше следването в чужбина и се налагаше да работя доста паралелно, ми се удължиха годинкте... та сега не ми се мисли за започване на друго под каквато и да е форма. Иначе си много права за реализацията. При мен е така, че браншът , който съм си избрала е съставен изключително много от връзки и имена, един вид има много натегачи и всичко зависи от името, марката и тн. А мен това ме дразни, защото съм човек, който винаги се оповава на качества и професионализъм, а не кой на кого е какъв, кой с кого имал нещо, че да се издигне и тн. Та и представите ми бяха по-идеалиситчни, някак си
В момента работя, но се води стаж ( 6 месеца), при хора, които са име в тази сфера. Но като гледам за какво става върпос и там.. та съм започнала от няколко месеца с мисли за преорентация. Разбрах, че това което го искам, ще стане много трудно ( което в никакъв случай не ме отказва), но ще си следвам моите принципи и ако стане-стане. Ако не-здраве да е . Та ,засга търся по-комерсиланата сфера на преорентация и се чудя кое от всички неща, които ми идват на ума са най-ок и ми пасват. И тези решения, както и почти всички други предишни, искам да ги звема сама, въпреки съветите на другите хора около мен. Но дано да е изкачване де, след толкова блъскане
, пък и сега юпитер ще ми тригонира и секстил-ира доста планети и точки, а той натално ми е уж добре поставен , та ще видим...