Напоследък много сънувам животни.
Преди няколко дни сънувах, че съм в някаква хижа в планината и в нея има коне, а един овен ме следва по стълбите. Хем ме беше страх от него, хем той по никакъв начин не ме заплашваше. А след това отидохме в някакво заведение, в което си имаше отделна стая за кучета. Имаше много кучета, от най-различни породи, всяко вързано.
А тази нощ сънувах, че съм в някакъв странен замък, в съседство с болница. Ходих до болницата, да се видя с един колега, защото смятах, че имам увеличени лимфни възли и исках той да ги погледне. Други колеги се чудеха защо съм толкова дебело облечена, като е топло. След това се озовах в замъка, който се пазаеше от вълци. Бях с моето куче и го защитавах от вълците. Наложи се да разтварям сериозно устата на единият, за да не хапе и другите вълци решиха, че съм го наранила. Озовахме се в основният двор, където ни смятаха за гости. Изведнъж кучето ми изчезна и аз тръгнах да го търся. Открих го с алфа-вълчицата да си играят с топка в един басейн със застояла и зеленясала вода. Не знаех дали да се притеснявам или да съм спокойна и тогава се появи змия, на която вълчицата "заповяда" да стои настрани от нас.