Благодаря, Уран :58:
И хората в трамвая са добронамерени, отзовават се, проявяват желание за съдействие. Не мълчат като пънове и не гледат безразлично надолу или с негативизъм, за разлика от варненския градски транспорт.
Трамваите са един от най-ярките спомени от ранните ми детски години, още когато бях на 3- или 4-годишна възраст.
Сега се сетих за още един сън, който напоследък все по-често се повтаря. Мсля, че и снощи е имало такъв момент. Сънувам, че се намирам в голяма няколкоетажна сграда, вещо средно между гара и мол. И винаги влизам в някаква закусвалня, където има множество топли кифлички и тестени закуски. Вземам си нещо с цел да хапна набързо, защото зная, че след това ме чака път.
Също така често сънувам, че пътувам с влак - слизам на жп гара в голям град и после трябва да хвана друг влак и да продължа пътя си нанякъде. Много често в такива сънища на гарата ме посреща леля ми, после правим обиколка на града или за кратко им гостувам, след това обаче трябва да продължа нататък. Напоследък в тези сънища се усеща студ, сякаш пътувам през зимата, влизам при леля и нейното семейство, за да се стопля малко.... и да се насладя на стари спомени.