Искам да споделя два съня, от последните 2 нощи.
Първо сънувам, че съм в някаква голяма къща, стара, по-скоро като старинна, с големи и високи стаи и бани. Имаше още няколко човека и като започна да се стъмва започна да настъпва някаква тъмнина с грохот, страшна и всички правехме нещо, не мога да кажа какво конкретно, за да спрем тази тъмнина да дойде върху нас. Като, че ли тази тъмнина и грохотът я изпускаше някакво същество, което приличаше на Дарт Вейдър, не се смейте. Беше наистина страшно, но мен пък не ме беше страх, събудих се без чувство на ужас както се случва с подобни сънища. Преди да се събудя всъщност сънувах баба ми и чичо ми, които са починали, те нещо правеха, но не разбрах какво. Видяхме също с някакъв човек, че вратата на къщата не е заключена и започнахме да заключваме всички врати, а те бяха много и големи, от тези с ключалките в горната и долната част.
Другото, което сънувах тази нощ е асфалтов път, много хубав, плътно черен и идеално гладък и аз се движех по него, много приятно усещане как се плъзгам и пътят не свършваше...до мен с една тротинетка се движеше една колежка от работата ми, но тя по едно време се засили и изчезна. Накрая се озовах в един асансьор, хубав и голям, с две врати. Аз бях на минус трети етаж и с него се качих до първия етаж.
В момента вървят съкращения при нас и всичко е много объркано. Явно е свързано нещо с работата ми, нали?