Щом тези сънища важат, значи ще споделя. Поне беше забавен. :012:
Сънувах, че съм на голяма и дълга маса с много хора. На масата имаше храна, питиета, бяла покривка. Макар да беше на двор, под някакво дърво, нямаше пространство зад пейките, сякаш коридор от цветя и дървета. Видях през оградата две възрастни жени, които се качиха на задната седалка на колата ми. Отидох при тях - бяха две мои 'свекърви' - настоящата и една бивша. Чакаха да ги разходя някъде, бяха се стъкмили със слънчеви очила и шапки. Появи се жена, която правела анкети и трябвало да ми зададе няколко въпроса. Не разбирах нищо от въпросите й. Даде ми лист с отговорите на друг човек. Четях, а нищо не разбирах. Ядосах се на един пиян мъж и го изгоних. Излязох на улицата, беше лято, жътвено време. Чувах как се жънат житата, долитаха малки пшенични ядки, слънцето печеше, по путя се търкаляха в прах разни клонки. Някой ме търсеше с кола, опитах да се скрия на покрива на гараж между клони на дървета. Дойдоха собствениците - хипита, които носеха растения в кутийки - щяха да ги садят(наркотични растения). Едно момиче ме придъпра и прегърна, разплака се и ми каза, че и нейната майка е починала. Усещах парфюма й, хлъзгащата си ръка по копринената й блука с панделка, косата й беше много мека. Поканиха ме с тях. Отказах. Вървях по улицата и си мислех, че свекървите са се опекли в колата ми. Намерих си колата, опитах да я отключа, а не можех. Дойде жена, погледа ме. И ми каза, че това не е моята кола. И не беше. Виждах в далечината натоварени автомобили, минаваха покрай мен, ръсеха жито по пътя си. Тъкмо онзи, който ме търсеше се появи и щеше да ме блъсне и убие, а аз се събудих.
Едно лятно, задушно усещане беше. И много хора. Само аз не бях в час. Някъде в съня видях и малчо скрит в едни лози, говореше ми от тях да се пазя.
Такива неща. Имаше още детайли, но ги забравих.