Чакам за преглед при лекар, а той се оказва форумец
,че и нещо повече-холистичен лечител, психолог и т.н. Дори видях лицето му, а той като че не искаше.
Изглеждаеш неочаквано за мен, но излъчваше хубава енергия.
После реката тук заля сушата, преля, но само до кокалчетата на краката. Хем беше страшно, хем някак отстранено гледах, имаше и др. хора, някои се шашакаха,други -не. Но "държанието " на реката си беше някак нетипично, и в съня помнех, че нивото пада и тя пресъхва.
Давам ОВ по съня, вече не знам какво да мисля, при това "Водите /а не-звездите/ ми го говорят за вас." В момента вали напоително и комшийката отгоре ме наводнява, при нас е избитата терасата има дограма и т.н. и сега в кухнята тече от лампата вода, едно канченце се напълни. Съседката не живее тук, обеща да пътува, след 5-6 часа ще дойде. Качих се на по-висок етаж и й видях терасата-вода до "кокалчетата...", не се отича никъде. Дано отстраним проблема, то че инсталацията бега е видно.
Сатурн в кр. градус ми е у6, транзитира в 4 дом и е върху нептун в скорпион, който управлява 8-това казват звездите. Новолунието на 13 ми каца на к2, то там богато-квадратирана история, та така. А сатурн си иска по същество и до конструкцията. Ще имаме непредвидени ремонти, няма накъде.