И аз мисля, че точно този не е буквален.
Не знам дали има някаква връзка /вероятно има/, но снощи до към 2:30 ч. се въртях в леглото, не можех да заспя. Изпаднах в морална дилема покрай това дело - да поискам всичко, което ми се полага по закон, или всичко да им опростя.
В такъв случай моите предположения са, че си я "извикала" и ти се е явила, за да ти внесе спокойствие в душата (Луна).
Смятам, че прекалено си се притеснила покрай обстоятелствата около делото, които първо не са окончателни, и второ - възникват в сенчестия период на Меркурий.
За мен посланието от този сън е само едно, каквото има да става, ще става, но всичко ще се развие в твоя полза, независимо какво сега ти се върти в ума (Луна, Меркурий).
А дилемата как да постъпиш не стои, тя те подкрепя в решението – вземи това, което според теб е правилно, по твое вътрешно усмотрение.
Явно тя бди над теб, а ти все така й се сърдиш на моменти, но с времето трябва да се освободиш от това „бреме“, от целия товар на миналото и корените си (Луна) – има срок в съня, и той не е непременно буквален, макар че би могло и да бъде.
15 юни е Меркурий отново – вест, послание, сънят наистина е някакъв знак. Ти си прецени дали датата не те води към друга асоциация, с какво я свързваш самата ти (ако има нещо такова).
Като допълнение, догодина по това време Меркурий наскоро ще е приключил ретроградието си и вече от седмица някъде ще е излязъл от сянката, така че има защо да му обърнеш внимание, като наближи. Може да съвпадне с някакво решение, дори да не е финално, не се знае.
Сюжетът и главният участник в съня са все по Луна, а Плутон+Марс допълват картината, описвайки натално и твоята Луна, наследственият имот също е по нея. От там си съставям изводите, че има връзка именно с него. Меркурий е посредникът в цялата схема.
Не приемай насериозно мнението ми, това е само експериментален пост, аз някъде из темата споделих преди, че така ми хрумна да си тълкувам сънищата.