Пускам тази карта на случайно запознанство повече от година след това, защото, по някаква причина, не съм приключила в главата си с това момче и постоянно го мисля.
Аз го заговорих, приятели ме заведоха в бара, в който работи. Преди това общувахме няколко години онлайн, започнахме с общия интерес към астрологията и езотериката и задълбахме в близко (много близко) приятелство. Аз го чувствах/м като сродна душа. Казвал е, че е взаимно. Той искаше да се виждаме в живия живот, но аз, не помня защо, все отлагах. (Не виждах как щях да се впиша в живота и средата му, не бях достатъчно "готина", а и си изживявах разни други неща тогава. +, че е по-малък от мен, а тогава беше доста осезаемо.)
Но спряхме да общуваме (той изчезна, като се появяваше спорадично, търсеше ме през хора, разминавахме се) по неясни за мен причини, доста преди "запознанството" ни и това (неяснотата) ми тежи. В момента ми лайква рандъм постове в социална мрежа, но не общуваме.
Запознанството ни беше "здрасти, здрасти" и неговото видимо притеснение, след което го пратих да си работи.
Как да я гледам тази карта, че да си сложа, ако не друга, поне астрологична точка?
//извинявам се за споделянето, явно имам нужда