Юпитер е класически упр на 8 дом в случая. Попада на Асцендента, сигн за мъжа. Но от 12 дом и е ретрограде. Юпитер е упр и на негов 5 дом. Навярно иска любов/секс, може би малко скрити.
Марс е упр на твой 3 дом, негов 9 дом, в съвпад с у8 за него, у2 за теб. Разговори и усещане за приятелство, разговори за секс, пари, ценности.
Венерата е на Дсц. При него у3,у10. Не мисля, че е само секс. Приятно ми е да общувате. Може да вижда в теб човек, който да промени статута му.
Между управителите ви на 5-те ви домове има опозиция. Ще трябва време, за да уеднаквите представите и нуждите си за любовта.
Нещо от твоята философия може да е в противоречие в представите му за любов. Или негов начин на изразяване и твоите идеали, мечти, приятелства.
Венера/Юпитер опозицията.
Аз не съм спец по картите за първи срещи.
Все пак е интересна. Има и хубави моменти. Малко ме помръзва да пиша. Виж твой класически и модерен сигнификатор. И двата са с хармонични и не особено хармонични аспекти. В единия случай Сатурн е в квадрат с упр на негов 8 и 9 дом, философия, секс. Явно това показва притесненията ти, че има само сексуален интерес. В другия случай Уран е в каре с Плутон, негов у4 - нещо негово интимно може да не ти е съвсем изгодно.
Така аз го разбирам. Нека другите се включат.
С този Юпитер на Асц, той е тръгнал с други очаквания, оптимистични, любовни, сексуални. Не е само секс.