Здравейте,
Тъй като зададох въпросът си в темата за начинаещи, Papy ме насочи към тази тема.
Става въпрос за първа среща с жена, с която никак не се разбираме, , която знам че ми е враг и тя го знае, абе не се харесваме,тя ми изпива енергията, но нито се караме, нито явно пред другите има някакви "лоши" взаимоотношения. Всичко е на вътрешно усещане, но има напрежение когато сме в една стая. Тя сякаш се състезава с мен или ми завижда, злобее- но не го показва пред останалите. А аз пък я мисля за много повърхностна, меркантилна, с лоши обноски ( не е никак женствена и възпитана) и търси материални облаги. А тя за мен мисли , че съм надута, студена (Луна във Водолей, това е нормално за мен), и че едва ли не съм над нещата и че не я отразявам по никакъв начин и че изобщо не съм емоционална, за разлика от нея-все едно гледам разгонена тинейджърка (не знае къде се намира, какво иска и на къде да тръгне). Може да ви се струва адски смешна ситуация, но повярвайте ми, вдига ми кръвното до горните граници и почвам да треперя от лошата и енергия, и все едно не съм аз, сдухвам се, сковавам се, парализирам се, не мога да мисля, просто блокаж! Знам и датата и часът на раждане, но не знам как да я видя в моя хороскоп, по кое да я различа. Не мога да общувам с нея на сила, просто не мога.
Надявам се да ми помогнете какво е положението и до кога и дали ще имам взимане даване още с нея, до днес живота ме среща с нея често за съжаление по задължение, а не по желание. Определено съм объркана в момента, защото съм под емоционален стрес и тормоз.
До колкото прочетох всички 8 страници трябва да кача Event Chart на събитието и точния час.
Моля ви, ако трябва да направя нещо друго в astro.com ми кажете.
Едно уточнение, на 1вата ми среща с нея, аз бях тази която отиде на мястото и я взехме с кола и отидихме на дискотека в компания приятели