Автор Тема: Карта на първата среща  (Прочетена 121804 пъти)

birliban

• Newbie
  • *
  • Публикации: 44
Re: Карта на първата среща
« Отговор #285 -: Юли 07, 2026, 03:35:27 pm »
Здравейте, това е карта на състояла се среща. Разчита се силно взаимно привличане и емоционално значима среща. Плутон на Асцендента прави срещата трансформираща, но няма развитие и обвързаност след приключването на срещата. Във връзка с този мъж има и хорар за чувствата с Десцендент във Водолей, картата на срещата има Асцендент във Водолей. Интересното е, че той е зодия Водолей, а Тя Рак. Ще бъда благодарна да получа и друг прочит на картата.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8393
« Отговор #286 -: Юли 07, 2026, 06:59:03 pm »
Здравейте, това е карта на състояла се среща. Разчита се силно взаимно привличане и емоционално значима среща. Плутон на Асцендента прави срещата трансформираща, но няма развитие и обвързаност след приключването на срещата. Във връзка с този мъж има и хорар за чувствата с Десцендент във Водолей, картата на срещата има Асцендент във Водолей. Интересното е, че той е зодия Водолей, а Тя Рак. Ще бъда благодарна да получа и друг прочит на картата.
Плутон не е на асц-та.Той е в 12 дом.
Къде разчетохте тази значима среща?
Сатурн е в знак в който Слънцето екзалтира,но Слънцето е в знак на заточение на Сатурн.
Малефик на ъгъл не е ок.
Сатурн и Слънце са сигнификатори.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14375
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #287 -: Юли 07, 2026, 07:46:50 pm »

Тази карта се разчита според това кой пръв е бил на мястото на срещата.
Прекалено присърце си приела флирта на твоята позната, да не си ти, а да питаш уж за друг  :)

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #288 -: Юли 07, 2026, 08:50:31 pm »

Тази карта се разчита според това кой пръв е бил на мястото на срещата.
Прекалено присърце си приела флирта на твоята позната, да не си ти, а да питаш уж за друг 

Той е бил първи на мястото на срещата.  И как би се тълкувала тогава картата? И не, става въпрос за приятелка, заедно сме от деца

akruks

• Hero Member
« Отговор #289 -: Юли 08, 2026, 07:46:11 am »
Той е бил първи на мястото на срещата.  И как би се тълкувала тогава картата? И не, става въпрос за приятелка, заедно сме от деца
https://astra.la/forum/index.php?topic=1615.0

birliban

• Newbie
  • *
« Отговор #290 -: Юли 09, 2026, 08:45:48 am »
https://astra.la/forum/index.php?topic=1615.0

Благодаря, както и по хорара и тук виждам пречки за осъществяване на нещо дългосрочно или съм в грешна посока. Все още се уча...

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 301
« Отговор #291 -: Юли 17, 2026, 05:06:30 pm »
На 25-ти юли ми предстои много важна първа среща с мъж, към когото имам интерес, а и той не крие своя към мен. Много месеци я отлагахме. Това е някой, чиито Венера, Слънце и Плутон са върху Десцендента ми, а моята Луна върху неговия, като последният синастричен съвпад беше задействан от Слънчевото затъмнение февруари, което беше в 30-ти градус на Водолей. Към момента човекът има транзитен Северен възел почти в точен съвпад с Десцендента и август ще мине през точката на затъмнението, а тогава ще има и Лунно такова в негов 7-ми дом. Запознали сме се в интернет именно около февруари, а сега може би ще последва резултат от живия контакт. Не мисля, че датата е кой знае колко подходяща, но явно това нещо не може да се отлага повече, а и може би мен ме подтиква предстоящото Слънчево затъмнение в 21-ви градус на Лъв, което ще е върху моя Юпитер в 4-ти дом, упр. 8-ми, на 4-ти градуса от куспидата на натален 5-ти. Какъв ли не час сложих, накрая се спрях на 20:40ч, като първа ще отида аз, т.е. аз съм представена от Десцендент Лъв с управител Слънце на трон в мой 1-ви дом, точно на върха на негов 7-ми в картата, подкрепено от Юпитер до известна степен. Имам и Венера в 1-ви, колкото да създам добро впечатление и да бъда харесана, но е близо до върха на 2-ри и негов 8-ми. В картата се вижда Марс на върха на негов 5-ти, та той може би идва с някакви мераци, докато аз имам Луна в мой 5-ти и съм човекът с емоцията. Ако гледам като негов управител Уран, е супер, понеже прави сходящ секстил със Слънцето, а и са ъглови, но в случая трябва да е Сатурн, който е зле поставен в Овен и не прави сходящ аспект с моя управител. Южният възел е при мен, северният при него. Луната е в разходящ вече тригон със Сатурн, в разходяща опозиция с Марс и разходящ квадрат с Венера. Единствено ще срещне Лилит занапред и последно ще направи секстил към Северен възел, преди да смени знака, но не знам дали да го броя, след като са в различни знаци с него. Общо взето изглежда отчайващо. Може да му се харесам, да му се видя уверена, ярка, като човек за партньорство, но някак не виждам перспектива, а имаме нелоша синастрия, а и на двамата ни предстои дирекция на Венера - при него на градус от съвпад с върха на 5-ти дом, при мен на градус от точен тригон с MC. Има неща, които се застъпват в двете карти по прогностика и все пак съм наясно, че не е задължително да се реализират един с друг.

Какво ви е мнението и дали това е оптимално най-добрият час или направо да се спра на друг уикенд предвид и квадратурата на Венера-Марс?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8393
« Отговор #292 -: Юли 17, 2026, 06:05:56 pm »
Неговият управител Сатурн в знак на екзалтация на Слънцето.А Слънцето сходящ тригон със Сатурн.Мисля,че той ще бъде впечатлен от теб.Квадратът Марс/Венера е с общ диспозитор,въпреки по-трудната комуникация в началото,ще намерите общ език/теми.
Луната няма сходящи аспекти,което лично за мен не е ок.
В Лъв ,Слънцето не харесва Сатурн,но е в негова терма.

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 301
« Отговор #293 -: Днес в 03:09:49 am »
Неговият управител Сатурн в знак на екзалтация на Слънцето.А Слънцето сходящ тригон със Сатурн.Мисля,че той ще бъде впечатлен от теб.Квадратът Марс/Венера е с общ диспозитор,въпреки по-трудната комуникация в началото,ще намерите общ език/теми.
Луната няма сходящи аспекти,което лично за мен не е ок.
В Лъв ,Слънцето не харесва Сатурн,но е в негова терма.
Сафо, благодаря ти за внимателен прочит!  :) Много ми помогна да видя по-ясно картата, особено рецепцията на Сатурн към Слънцето и широкия сходящ тригон между тях, който ще е реалност около 7-ми август. Радва ме и това, че въпреки квадрата Венера–Марс общият диспозитор дава възможност да намерим общ език след евентуалната първоначална неловкост. Ние като цяло имаме страхотна комуникация, но явно фактор притеснение ще си каже своето. Усещам, че ще ме издразни с някоя реплика на сексуална тематика обаче. Луната без курс и на мен ми остава като основното притеснение и сякаш срещата може да е силна като впечатление, но без незабавен и категоричен резултат.
Благодаря ти още веднъж, че отдели време да разгледаш картата! :-*
« Последна редакция: Днес в 05:51:43 am от guapa79 »

akruks

• Hero Member
« Отговор #294 -: Днес в 01:29:19 pm »
На 25-ти юли ми предстои много важна първа среща с мъж, към когото имам интерес, а и той не крие своя към мен. Много месеци я отлагахме.

В случая приложената карта е елективна, а не на първа среща. Картата на първа среща се прави за състояла се вече среща, като се отчита кой пръв е бил на мястото на срещата, за да му се определи сигнификатора. Прави се, за да се проследи развоя, дали ще я бъде връзката, ако изобщо се стигне до връзка и т.н.