Според мен контактът между двама души протича на физическо ниво. Независимо дали говорим за служебна или лична среща.
Изхождайки от това мисля, че дори три месеца да си говорил с някой под индиректна форма при физическа дистанция - контакт няма.
Картата на първата среща отразява моментът на свързване и какви са били първите впечатления и усещанията на двете страни. Е, малко трудно е да имаш истински усещания от разстояние.
Случвало ми се е да говоря с някой повече от месец и да имаме визуален контакт макар и не директен. И когато се видяхме за мен нищо, ама нищо не беше същото. Усетих само отблъскване въпреки цялото старание, което другият положи. Думите може и да те подведат, но усещанията - никога.
Ако трябваше да правим карти на обаждания и е-мейли, то древните щяха да записват кога пращат вестоносеца и кога е пристигнал. Астрологията работи с планети, планетите представляват енергийна маса захранена с определен заряд. Личният хороскоп показва кой вид енергийна маса как и къде използваме при функционирането си. Следователно ние самите сме съвкупност от енергийни заряди - дозирани и разбъркани различно според часа, датата и мястото на раждане. И когато се свързваме един с друг това не става с обаждания, а със сблъсък на различните заряди. Значи е важно как зарядите в този момент са настроени към нашите и дали са на наша страна.
Целенасочено описвам нещата по-елементарни, отколкото са, защото според мен те в същината си са безкрайно прости. Не казвам, че другите карти не са работещи. Казвам, че картата на физическата среща дава достатъчно информация и не е нужно да се затормозяваме и да разводняваме информацията с още десет производни.