Да видите как работи астрологията, за упражнение поствам една моя карта от днес
Часът беше определен от приятелката, която инициира запознанството. Когато видях ретро Сатурн в последните градуси на Асцендента, бях скептична и имах едно наум от самото начало. Срещата бе насрочена за 17.30, но закъснях с около 7 минути и се надявах аз съм съм представена от АС /този, който идва/ и респ. от кацналия там Сатурн, а седмодомният човек да е по съвпада Венера/Юпитер.
Но по стечение на обстоятелствата се получи така, че дойдох първа и ги изчаках още няколко минути. И съответно човекът Х. е представен от ретро Сатурн на АС и от изгорен Марс в падение - в моите очи няма никакви достойнства. :012:
А на мен перфектно ми пасва близнашкият Меркурий в 7 дом - по-младоликият/по-младият от двамата, по-приказливият, с по-свободен маниер на комуникация. Външно го докарах по Венера/Юпитер в Лъв - дълга рокля тип гръцка туника, с червеникави нюанси и с връзки, имитиращи златисто колие около врата.
Та туй е то - Асцендент в последния градус на знака и в съвпад със Сатурн - още в първия миг на запознанството разбрах, че с този човек не можем да имаме нищо общо. :012: Обаче не спирам да се учудвам до каква степен моите приятелки
не ме познават. :017: