И какво ти е отговорила бабата?
- Правим го, но под сурдинка? :57:
еее, точно тази баба си позволих да питам само за това, как се поддържа брак толкова години - и отговора беше "е че къде да идем? То любовта беше в началото, после вече се свиква, пък и то цял живот деца, работа ... имаш ли време да мислиш за друго?"
Но пък съм била свидетел едно време разни баби да си коментират разни неща и оттам съдя, че забежките не са били изключение, но в един брак се иска компромис, за да устои. Иначе, къде да отиде жената с децата, като разбере, че мъжът бил си свалил гащите някъде? Ей такива разни неща.
То сега много лесно .... кой/коя си ти, че да ми изневеряваш? Събира багажа, пали моторетката и айде .... и после защо децата такива и онакива ... не слушали, не уважавали ....
За мен, при наличие на деца от връзката, някакви си там изневери или забежки, не би трябвало въобще да са причина за раздяла. А ако няма, ами запитай се аджеба, защо отсрещния е кривнал - може би не получава нещо ... Да не говорим, че мъжете го правят просто от интерес. Моята баба едно време, при една такава случка с моето гадже (а аз бях подпалила и от София зачезнах в Бургас, за да му създам проблем), ми каза: "Мъж се гледа като кучето - държиш го в двора вързано и отвреме навреме го пускаш да обиколи махалата, да се поразтъпче, и после си го прибираш". Никога няма да забравя тези й думи.
Лично мнение ... нали имам право