Не, няма, именно защото съм разочарована как според съврменните принципи трябва да галим престъпници с перце, сакън да не им увредим психиката или да им ограичим човешките права. Интересно е наказателното, но определено не в този вид, в който е в момента - наистина е плачевно, много хора могат да потвърдят, наказанията са малки. Доказателство е това, че все повече престъпници рецидивират - това означава, че каквото им се е случило в затвора, не е било достатъчно, за да се чувстват наказани.
Иначе съгласна съм, Енигма, че Абсолютът връща тройно, но въпроса е, че абсолюта не слиза лично да връща тройно - той използва инструменти и се съгласи, че понякога може да се случи ти да си инструмента на абсолюта, който да трябва да върне на някого. Понякога, казвам, не винаги, ако не върнеш, разваляш баланса. И така заради някакви фалшиви ценности, цялото бреме пада на твоята глава - все едно ти си виновен за всичко, виновен си, че си бил добър. Попадала съм в такива ситуации и определено не искам да попадам пак - всеки човек носи бремето си и трябва да отговаря за действията си, да щадим някого не винаги е мъдрото решение.