имах тежко детство... Загуба на слуха, подигравки от съученици, развод на родители, брат в психиатрия, самоубийство на родител... Особено последното, ми се разби психиката.. Имам усещане, че съм голям карък и в нищо не ми върви А представям си на Сатурновия възврат какво ме чака...
Нали всичко това се е случило преди сатурновия възврат, защо се плашиш от него?
Усещането ти за карък е просто едно усещане- винаги може да го промениш. Предтави си само, че не си единствена на този свят, която е имала тежко детство, а после драматични събития в семейството. И аз съм била така, а и много други- Опра Уинфри също
Дъщеричката ти се вижда по нейната карта, че е затруднена в общуването с майка си- Плутон У3 в 4д опозиция с Юпитер У4, а и като цяло- Сатурн е в нейния 3д, но той е у-л на 5д и може би момичето ще се изявява и общува със света по един креативен начин, Сатурн У5, 6 е във взаимна рецепция с Плутон У3 на К5- творчеството няма да ѝ е чуждо, успешно ще се представя на сцената- буквално или тази на живота- Марс У3 , 8 е в 10д, а неговия диспозитор Меркурий У1, 10 в 11д е в рак, емоционална сензитивност, ще е съпрочастна към други в подобно на теб положение, дори след време може това да работи- да преподава на деца с увреден слух, в дом за полагане на грижи- деца или възрастни, въобще ще е щастлива в полза на другите.
Брат ти също има нужда от изява, гледан по твоя 3д, Слънцето У1 за него блести в неговия производен 10д заедно с Юпитер У5 на Мц, а твоя пълен 7д за него е 5д- дали лудостта му не е неизявени таланти, които ако намери начин да изяви ще му помогнат да преодолее болестта, подобно на един Ван Гог? Баща ти ли е починалият родител?