Ама, Хепи, тук няма нито едно улучено планетно положение, ни транзитно, ни соларно, ни прогресивно, ни директно! Е, никой не може чак толкова да си измисля небивалици, колкото и да е афиф астролог! Или гледачката е гледала друга карта, или тук са ни посочени грешни натални данни.
Предполагам, че дамата, която ни занимава в момента, нещо се "е объркала" - определено нещата не са така, но как са .... да си се оправя. Затова изключвам всички факти като факти и се концентрирах само по нещо чисто астрологично, нещо, което няма как да се сбърка, за да се ориентирам в обстановката .... и това беше резултата, демек, или сериозно ни "гъбаркат", или това не е астролог, а някой ... и аз не знам как точно да го определя.
Много ми е неприятно, когато някой нов започне да се "се подиграва" с хората тук - като че ли ние сме му длъжни да го консултираме, и то безплатно - колко човека написаха, че данните не са верни, колко човека обясняваха от различен ъгъл за Плутон, смърт и т.н. Не, тя си знае нейното, настоява и ..... Затова насочих всъщност вниманието си към истинността на това, което говори дамата - за мен при нея нещата нещо не са У ред. И въпросът приключи.
Наближава края на работния ден обаче :49: