...Освен това Нептун няма мажорни аспекти с нито една лична планета....
Аз пък съвсем не съм се замисляла за себе си каква работа е подходяща за мен
Може би защото работя от малка, работила съм много неща и не ми е било проблем или тема да сменя попрището
Сега ест. ми стана интересно - да направя проверка - У10 при мен е Юпитер. Той е в 1 дом, в Овен - интерсептиран. Мажорни аспекти прави - тригон с Луната У5 в 6 дом в Лъв и квадрат с Меркурий (У3, У4 и У7) в 10 дом, на К11.
В 10 дом, освен Меркурий е и Слънцето У6 и ест. управител на 5 дом.
В тази връзка - първата ми по-сериозна работа и личен бизнес беше златната бижутерия, дизайн, технология, обсл. на клиенти, дистрибуция - всичко, имах и съдружник и екип. 11 години от живота ми бяха ангажирани с това - 24/7 :012:
Мисля, че като тип дейност - златна бижутерия се връзва идеално с това, че У10 Юпитер прави тригон с Луната в Лъв, която е У5. 5 дом, Лъв и Слънцето свързвам със златото. А Слънцето пък е У6 и в 10 дом. Пак злато, злато. Работата беше и творческа - Луната е У5, и свързала с обгрижване на клиенти - Луната в 6 дом, с пътувания - квадрат на Юпитер У10 - с Меркурий - У3 при мен. Меркурий е и У4 и У7 - със съдружника ми си станахме и семейство - макар и без подпис.
След като реших да сменя всичко - работата ми е била свързана основно с чужденци, правни казуси, дипломация - по Юпитер - У10, писане - Меркурий в 10 дом, работа с хора и манталитета ми да ги обгрижвам - Луната в 6 дом.
Ако трябваше да направя прогноза обаче - никога не би ми хрумвало за такава карта да кажа - ще се занимава със злато
Някак не е масово и типично
И при мен стана случайно - не е било преднамерено
Имам 2 въпроса:
1. Като гледате картата - какво бихте оценили за подходящо за мен
2. С така добре поставен Юпитер - винаги съм се чудила какво ми е пречило да пътувам много за удоволствие. Имала съм не малко служебни пътувания в страната, но не и пътешествия, каквито харесвам
Какви може да са спирачките в картата:
- това, че Юпитер е в интерсептиран знак
- квадрата с Меркурий - У3, У4 и У7
- опозицията с Плутон в интерсептиран знак в 7 дом
Бих казала, че основно са ме спирали ангажиментите в партньорствата, по работа, в семейството ... Все около 4 и 7 дом
Бих се радвала на един поглед от страни, аз казах не малко, но със сигурност изпускам детайли