ПП- горе говорех за насилие от нейния баща, не моят.
В западната карта не съм гледала, във ведическата можем да намерим указания за "марсова атмосфера" в бащиния дом.
Във втори дом имаме знак Овен с Раху там, а 9 дом попада в Скорпион. В индийската астрология по 9 дом се гледа и бащата /аз работя по южна система/. Марс като планета, даваща указания за бащата, се намира в 8 дом в един знак с Кету, което подсилва марсовото влияние /Кету е със сходен нрав/, освен това попада в собствена накшатра, която подсилва влиянието му.
Влиянието на майката е по-изразено в нейния живот, майката би трябвало да е изиграла положителна възпитателна роля - предала ѝ е част от семейните традиции, култивирала е чувство за собствено достойнство, разбирания за етика, морал.
Имам един въпрос. :017:
След раздялата/развода с бащата на майката случайно да ѝ се е наложило да търси друг дом, да е имала някакви жилищни проблеми, някъде да се е наложило да замине?
---
А що се отнася до евентуални здравословни проблеми на майка ти, не мога нищо със сигурност да прогнозирам с тази карта без данни, но биха могли да се потърсят някои тенденции към заболявания, т.е. къде са ѝ слабите места. На пръв поглед ми се струва, че в по-късна възраст би могла да има тенденция към по-високо кръвно. Също така да се пази от уринарни инфекции, за да не се стига до възпалителни процеси и пясък в бъбреците.