И на мен ми е било интересно защо такава карта има такъв притежател и даже мислех вчера да помоля Весо да посочи къде му е картата или да я сложи.
Това, което мисля аз по нея.
Слънцето е в Стрелец, но в критичен градус - все още получаващо влияние от Скорпион и неговата прекалено дълбоката и болезнена емоционалност и склонност да се драматизира всяка ситуация.
Освен това Луната в квадрат с Венера не се чувства комфортно със себе си, с емоции, чувства и настроения. Често се чувства недооценен, а в същото време не умее сам да оценява това, което има, било подкрепа, помощ или нещо друго.
Луната в квадратура и с Марс отново дава емоционални кризи, нестабилност, обърканост. Прекалено драматично отново преживява всичко и го взима навътре. Чувства се необичан, нехаресван. Вижда трагичност във всяка ситуация. На този аспект ми се иска да припиша и мнителността на Весо.
Луната е и в опозиция на Нептун, което му носи известна обърканост отново и заблуда в общуването и преценката.
Според Трейси Маркс там, където е ЮЛВ ни е най-лесно да се "приберем", когато се чувстваме некомфортно и тук аз виждам стремежа на Весо да жъне внимание и публичност. Обаче мястото на ЮЛВ е и място на буксуване, защото не сме тук, за да работим по него, а да развиваме СЛВ.
Планетите в съвпад с него имат склонност да проявяват негативните си страни или да сме склонни да циклим върху тях. ЮЛВ на Весо е в съвпад с Меркурий и Юпитер, участва в целия стелиум. Така общуването става тежко и непремерено. Поне аз така виждам отстрани. Има едно дълбаене до безкрай. Може да има и други проявления, за които аз не знам, познавам Весо отскоро.
И за да не звуча като забравената фея, да те успокоя, Весо, че всичко е въпрос на правилно канализиране на енергията. Как? Пак участието на ЮЛВ в стелиума ще ти помогне, ще те връща за преосмисляне, докато не се откъснеш от старите модели.